Вибори президента: ЦВК опрацювала понад 97% протоколів. Результати

Вибори президента: ЦВК опрацювала понад 97% протоколів. Результати
  • Станом на сьогодні, 2 квітня 2019 року, 9:30 годин Центральна виборча комісія опрацювала понад 97% протоколів.
  • Кандидат в президенти України Володимир Зеленський набирає 30,26% голосів виборців і разом з нинішнім главою держави Петром Порошенком, який набирає 15,92%, виходить у другий тур виборів. 

За лідера ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко проголосували 13,38% виборців, кандидата від "Опозиційної платформи - За життя" Юрія Бойка підтримали 11,67% українців.

Лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка підтримали 6,92%, екс-главу СБУ Ігоря Смєшка - 6,03%, лідера Радикальної партії Олега Ляшка - 5,47%, кандидата від партії "Опозиційний блок" Олександра Вілкула - 4,16%, представника партії "Свобода" Руслана Кошулинського - 1,62%.

Відео дня

Решта кандидатів набирають менше ніж 1% голосів кожен.

Визнано недійсними 1,18% виборчих бюлетенів.

Результати виборів по Вінницькій області:

За Володимира Зеленського віддали свій голос 23,36 відсотків мешканців Вінниччини. Натомість за Петра Порошенка - 22,3%.

Нагадаємо, голова обласної «Батьківщини» Людмила Щербаківська розказала, що штаби проводять паралельний підрахунок голосів по всій Україні. Вона запевнила, що перше місце на Вінниччині зайняла Юлія Тимошенко, далі Петро Порошенко. А на третьому місці — Володимир Зеленський. У перемозі Тимошенко Щербаківська впевнена, і готується стати головою Вінницької ОДА.

Читайте також:

У ЦВК заявили про проведення другого туру виборів президента
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Dmitry Spartan

    Ну конечно. Обезьяну бы посадили выиграл бы. Только бы не это шоколадное быдло

    Dim Vin reply Dmitry Spartan

    Dmitry Spartan , о , зелекторат)

    Dmitry Spartan reply Dmitry Spartan

    Dim Vin ясно) А ну брысь отсюда биомусор)

    Dim Vin reply Dmitry Spartan

    Dmitry Spartan , залогінься, бот

    Dmitry Spartan reply Dmitry Spartan

    Dim Vin залогинься, бот)

    Dim Vin reply Dmitry Spartan

    Dmitry Spartan ви хворієте?
  • Ірина

    ясно,понятно ...всі готові подружитись  з Рашкою ?

    Джони reply Ірина

    не вижу связи

    Николай Энэми reply Ірина

    Быстрее гражданская война начнётся, я этого клоуна президентом никогда не признаю.

    Джони reply Николай Энэми

    твое мнение никому не интерестно

    Николай Энэми reply Джони

    не сходить тебе найух петушара?

    Джони1 reply Николай Энэми

    это тебе так мама и папа говорят?

    Николай Энэми reply Джони1

    Это я тебе говорю лушпак
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up