Порошенко програє Зеленському навіть у Вінницькій області: результати ЦВК

Порошенко програє Зеленському навіть у Вінницькій області: результати ЦВК

Центральна виборча комісія продовжує підраховувати голоси виборців на президентських виборах.

Станом на 11 годину Центральна виборча комісія опрацювала 65% протоколів по Україні.

Повідомляється, що у Вінницькій області, яка вважається вотчиною Петра Порошенка, за нього проголосували тільки 21,94 відсотків виборців. При цьому Володимир Зеленський набрав у Вінницькій області більше 22,5% голосів.

Відео дня

Примітно, що Зеленський став абсолютним переможцем першого туру виборів в Дніпропетровській області. Уродженець Кривого Рогу отримав там більше 45% голосів.

У південних регіонах України за Зеленського віддали свої голоси понад 42% виборців. Також за шоумена активно голосували жителів сходу і півночі країни. В Одеській області Зеленський набрав майже 42% голосів, в Миколаївській області більше 41%.

Чинному главі держави не вдалося набрати максимальну кількість голосів, і він програв лідеру першого туру Володимиру Зеленському навіть в західних областях, де соціологи прогнозували лідерство чинного президента.

Також шоумена підтримали жителів Луганської та Донецької областей, де він набрав 27 і 25% голосів відповідно. Дивно, що навіть на Закарпатті, де прогнозували голоси за Порошенка, 40% виборців проголосували за Зеленського.

Нагадаємо, голова обласної «Батьківщини» Людмила Щербаківська розказала, що штаби проводять паралельний підрахунок голосів по всій Україні. Вона запевнила, що перше місце на Вінниччині зайняла Юлія Тимошенко, далі Петро Порошенко. А на третьому місці — Володимир Зеленський. У перемозі Тимошенко Щербаківська впевнена, і готується стати головою Вінницької ОДА.

Читайте також:

На Вінниччині зафіксували 73 порушення під час виборів — обласна Нацполіція

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (290)
  • Katya Buialskaya

    якшо виграє зеленський - ми пропали повністю

    Вася reply Katya Buialskaya

    Та вже на самому дні... Вважаєш можливості Порошенка безмежні?

    Сепар Торонтуй reply Katya Buialskaya

    И это очень хорошо. Остаточно прощавайте.
  • Трамп1

    Может наконецто Приватбанк снова сделают нормальным банком а не это все

    Дмитро Кальянов reply Трамп1

    На 380 міліардів рекапіталізували з держбюджету. Тепер можна віддавать назад.

    Трамп1 reply Дмитро Кальянов

    ото нехрен было тырить )
  • Юрий Бондарук

    Пеця, обьявляй "военний стан"! Інакше ніяк)))

    Vercetti3 reply Юрий Бондарук

    Ты ж наверно пердуняка за Бойка голосовал?

    Юрий Бондарук reply Vercetti3

    повилазили ДЄБІЛИ порохоботи))) "трампи" всякі та "версети"))))

    Трамп1 reply Юрий Бондарук

    Юрий Бондарук reply Трамп1

    ) о! и ты тут?
  • Галя

    В Мінську найстарший трамвай 2001 року виробництва. 100% трамваїв у місті вітчизняні. Лукашенка називають останнім диктатором в Європі.
    У Вінниці найстарший трамвай 1959 року досі на ходу, найновіший кінця 80-х. всі імпортні. Є кілька трамваїв, яким зроблено капремонт, і їх шордо називають новими! Вінницю називають  європейським містом!!! Логіка?!

    Vercetti3 reply Галя

    анука просветите что такое европейкий город?

    Вася reply Галя

    та не тілки. Росія - окупант, Крим окупований, томос - нае щастя...
    Нема логики. Лише крадуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up