Значні дощі та сильні пориви вітру. В Україні погіршаться погодні умови

Значні дощі та сильні пориви вітру. В Україні погіршаться погодні умови
  • На зміну ясним дням прийдуть похмурі зі сильними зливами. Також обіцяють пориви вітру.
  • Де вируватиме негода і коли, дізнавайтеся у матеріалі.

Суттєві зміни погодних умов в Україні очікуються 9-11 вересня. Внаслідок тривалого періоду дощової погоди загальна кількість опадів очікується близькою до місячної норми (в межах 30-70 мм).

— У зв’язку з переміщенням атмосферного фронту та утворенням активного циклону вдень 9 вересня у західних областях, протягом 10-11 вересня і у північних, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, на півночі Одеської та Миколаївської, 11 вересня і в Полтавській областях пройдуть значні дощі, місцями очікуються грози та пориви вітру 15-20 м/с, — зазначає Укргідрометцентр. — Оголошено перший рівень небезпечності, жовтий.

Синоптик Наталка Діденко на 9 вересня прогнозує дощі, від помірних до сильних, у західних областях, ввечері опади дійдуть до Вінниччини. Найближчої ночі та вранці локальні дощі пройдуть на Херсонщині та Миколаївщині.На решті території України завтра — без істотних опадів.

Відео дня

Температура повітря завтра в Україні становитиме +17+22 градуси, у західних областях +13+18 градусів.

— Ускладнення погоди очікується впродовж суботи-неділі в західних, північних, центральних областях України — дощі, холодно та вітряно. На півдні дощі більш ймовірні у неділю, на сході України поки що — без опадів, — зазначає Діденко. — У Києві 10-11 вересня дощ, місцями сильний, пориви південно-східного вітру 15-20 метрів за секунду. зниження температури повітря до +10+13 градусів.

У Вінниці сайт sinoptik.ua на 9 вересня прогнозує харний день та +9+15 градусів. Опади розпочнуться орієнтовно з 12 години.

 

Читайте також:

На Вінниччині через удар блискавки зайнявся житловий будинок

Після негоди була веселка. В області випав великий град, а вітер ламав дерева

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up