Після негоди була веселка. В області випав великий град, а вітер ламав дерева

Після негоди була веселка. В області випав великий град, а вітер ламав дерева
  • Минулої доби у Вінниці лив сильний дощ. У деяких мікрорайонах також випав град. Вистачало роботи і рятувальникам, які виїжджали прибирати повалене гілля.

Вчора, 29 червня, рятувальники п'ять разів прибирали повалені вітром дерева на автошляхи. Про це у фейсбук розповіло Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

— Дані випадки зафіксовані у селах Терешки Барської ТГ, Білашки Погребищенської ТГ, Садове Літинської ТГ, у місті Вінниці на Гніванському шосе та на 4- провулку Комарова, — зазначають у ДСНС. — До ліквідації наслідків негоди від ДСНС залучалося 20 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

Відео дня

Тим часом жителі Тяжилова розповіли, що у них дощ лив як з відра. Випав також чималий град. Місцева мешканка поділилася з нами відео:

— Попав і я під цей град на Тяжилові. Хвилин 15, мабуть, тарабанив по даху авто. Боявся, що поб'є скло, але весь дах тепер у вм'ятинах, — написав у фейсбук Валентин Сницар.

У соцмережах опублікували фото, на яких видно розмір граду:

До речі, у багатьох місцях по місту підтопило вулиці. Стояло чимало води.

Після зливи над Вінницею зійшла подвійна веселка. Інна Кобрин поділилася відео:

Також вінничани виклали чимало фото, де зафіксували веселку.

— Після темряви завжди приходить світло. Після війни — наша перемога. Подвійна веселка зараз — бажання України здійсниться, — написала Оксана Поліщук.

— Яскрава подвійна веселка над рідною селом, над рідним краєм...Милувався нею, спостерігав за блискавками і слухав відлуння грому та просив Господа Бога про те, щоб уся Україна якомога швидше чула лише відлуння грому, а не вибухи кацапських ракет та авіабомб, — написав Юрій Мельник. — Боже, врятуй Україну, врятуй Європу, врятуй світ, дай нам сили якомога швидше здолати московську нечисть...Вірю — Україна переможе. Слава Україні!

 

Читайте також:

На Вінниччині через удар блискавки зайнявся житловий будинок

Смерчі, грози та град. Синоптики попереджають про погіршення погоди

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up