Зима за вікном: синоптик пояснила, коли почнеться зниження температури

Зима за вікном: синоптик пояснила, коли почнеться зниження температури

На початку листопада очікується різке зниження температури в Україні.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці попередила синоптик Наталія Діденко.

За її словами, найближчі кілька днів у більшості областей збережеться досить комфортна погода, однак вже з 4 листопада в Україну зайдуть холодні повітряні маси. Спочатку температура почнеться знижуватися в східних областях, потім холодний фронт пошириться вже на всі регіони.

А ось яку погоду прогнозують у Вінниці:

Відео дня

Нагадаємо, раніше народний синоптик Леонід Горбань зазначив, що у 2019 році морози будуть стояти до останніх чисел березня, а червні буде дуже дощовим і досить прохолодним. Крім того, не буде спекотної погоди і в липні, а ось серпень обіцяє виснажливу спеку.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валера

    Буржуйки и дрова в евроСомали по имени РОШЕН
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:11 Олександр Князь отримав грошовий сертифікат від Головнокомандувача ЗСУ 19:45 Мандрівка в минуле: що стояло на місті апеляційного суду та які будівлі були поруч play_circle_filled photo_camera 19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up