Яку погоду чекати на Новий рік? Прогноз на 28 грудня - 1 січня

Яку погоду чекати на Новий рік? Прогноз на 28 грудня - 1 січня
  • Сьогодні буде без істотних опадів, але не без нюансів. Яку погоду чекати поточної доби та на Новий рік — детально у матеріалі.

Синоптик Наталка Діденко каже, що Україна в середу опиниться під впливом потужної південної зони підвищеного атмосферного тиску. 

— Тому 28-го грудня в більшості областей суттєвих опадів не передбачається. Збільшуватимуть вологість хіба що тумани, — передає синоптик. — Температура повітря протягом дня коливатиметься в межах 0+5 градусів, на півдні +3+8 градусів. Волога погода супроводжуватиметься завтра рвучким вітром західного напрямку, який часом досягатиме значень сильного. Тому не легковажте погодою, закутуйтесь щільніше, уважно паркуйтесь, уникаючи старих гіллястих дерев, білбордів, хитких конструкцій.

Завершення старого року і початок нового обіцяють бути теплими, без серйозних опадів, з температурою повітря +3+9 градусів.

Відео дня

Також прогноз на Новий рік дав Вінницький обласний центр з гідрометеорології. Зазначають, що 31 грудня вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 2-7° тепла, 1 січня вночі 0-5° тепла, вдень 5-10° тепла. Без істотних опадів.

Прогноз на найближчі дні:

  • 28 грудня: хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер 7-12 м/с. Температура вночі та вдень близько 0°.
  • 29-30 грудня: хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер 5-10 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 2-7° тепла.

 

Український гідрометеорологічний центр в Україні на поточну добу передає наступну погоду:

 

Читайте також:

Краще залишитися вдома та не сідати за кермо. В Україну йдуть снігопади та морози

На Вінниччині через удар блискавки зайнявся житловий будинок

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up