В Україну суне циклон Ailton. Оголосили штормове попередження

В Україну суне циклон Ailton. Оголосили штормове попередження
  • У вівторок, 24 грудня 2019 року, в Україні погіршиться погода.
  • У гідрометеоцентрі оголосили штормове попередження
  • Які сюрпризи принесе з собою циклон, читайте далі.

Циклон Ailton, який прийде в Україну вже завтра, 24 грудня, зумовить вологу погоду у більшості областей. Про це повідомила в ефірі Еспресо.TV синоптик Наталка Діденко.

— Дощі пройдуть у західних областях, також на Півночі, ввечері на Півдні та в усіх центральних областях. Лише східна частина нашої території втримається від суттєвих опадів, хіба що — тумани та мряка. Температура повітря у вівторок, 24 грудня, коливатиметься від +4 до +8°C, на Півдні від +7 до + 12°C , а в Криму від +12 до +14°C, —  зазначає синоптик.

Відео дня

За прогнозами Наталки Діденко, протягом тижня температура повітря поступово знижуватиметься.

— Ймовірність побачити сніг з’явиться 28-29 грудня, — прогнозує вона.

У гідрометеоцентрі оголосили штормове попередження

За інформацією гідрометеоцентру, 23 грудня у західних областях прогнозують значні дощі; в Карпатах — значний дощ з мокрим снігом, пориви вітру 15-20 м/с, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу.

Синоптики попереджують, що до кінця дня 23 грудня на Київщині туман, видимість 200-500 м (І рівень небезбечності жовтий).

— 24 грудня на крайньому заході країни значний дощ; в Карпатах значний мокрий сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовина; вночі та вранці в Україні, крім більшості західних областей, туман, видимість 200-500 м (І рівень небезпечності, жовтий), — зазначають синоптики.

А ось яку погоду прогнозують у Вінниці протягом тижня:

Нагадаємо, метеоролог Вазіра Мартазинова прогнозує, що ця зима буде досить м'якою, проте уникнути різких коливань температури не вийде.

За прогнозом метеоролога, похолодання в кінці місяця буде носити короткочасний характер, проте воно буде дуже помітним. У більшості регіонів температура повітря знизиться відразу на 10 і більше градусів.

Опитування

На Вашу думку, Новий Рік зустрінемо зі снігом?


Читайте також:

Новий рік і Різдво у Вінниці: програма святкування

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (37)
  • Оксана Макута

    Вже 27грудня... Циклон Ailton так і не присунув. На щастя!
  • Олег Иванович Белов

    Хорош постить этот пиздеж....
  • Светлана Михайловна

    А как же "самая холодная зима столетия"? Отменяем?)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up