В Україні оголосили штормове попередження. Де вируватиме негода?

В Україні оголосили штормове попередження. Де вируватиме негода?
  • До України йде негода. Оголосили перший рівень небезпечності погодних умов. Вінниччина у списку.

Головне управління ДСНС України у Вінницькій області попереджає, що 11 серпня у Вінницькій області очікуються грози (перший рівень небезпечності, жовтий).

Український гідрометеорологічний центр зазначає, що така погода очікується також у західних, північних, Черкаській, Кіровоградській та Полтавській областях.

Відео дня

Тим часом синоптик Наталка Діденко детально розповіла про те, де йтимуть опади.

— 11-го серпня дощі, місцями з грозами пройдуть: найближчої ночі в північних областях, на Волині, Рівненщині, зачеплять Полтавщину, Черкащину, можливі локально на Харківщині, Луганщині. Завтра вранці переважно у північній частині, а вдень у четвер короткочасні дощі з грозами найбільш ймовірні у західних областях, в Криму та місцями на узбережжі Запорізької області, — розповідає синоптик. — Ввечері 11-го серпня дощі пройдуть у центральних областях (окрім Дніпропетровської) та на півночі України (окрім Сумської), на Волині, Рівненщині, в окремих районах Запоріжжя та Криму. Всі області, які не згадувалися в згадуваний час доби — там без істотних опадів.

Очікується і рвучкий вітер до 12-14 метрів за секунду.

Щодо температури. У східних областях та у південній частині плюс Дніпропетровщина, буде спека до +30+34 градусів. На решті території України вдень передбачається +21+27 градусів.

Сайт sinoptik.ua у Вінниці на 11 серпня прогнозує хмарну з проясненнями погоду та дощ. Максимальна температура сягатиме +23 градусів.

 

Читайте також:

На Вінниччині через удар блискавки зайнявся житловий будинок

Після негоди була веселка. В області випав великий град, а вітер ламав дерева

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up