Трохи дощів, трохи тепла та мало сонця. Яку погоду чекати на наступному тижні?

Трохи дощів, трохи тепла та мало сонця. Яку погоду чекати на наступному тижні?
  • Синоптики опублікували прогноз на 26 вересня - 2 жовтня. Зазначимо, що сонця буде мало, але теплі дні будуть. Детальний прогноз на тиждень знайдете у матеріалі.

Добігає кінця поточний тиждень. Уже завтра, 26 вересня, розпочинається новий. Зібрали для вас прогнози погоди, щоб ви могли зорієнтуватися та спланувати вдало свої справи.

Синоптик Наталка Діденко передає, що 26 у понеділок Україна опиниться між двома атмосферними утвореннями — антициклоном Стефаном над східним Чорномор`ям та циклоном Стефанією над Скандинавією. 

— Нам завтра будуть ближчі та природніші західні тенденції та й ім'я Стефанія для всіх українців особливе — тому 26-го вересня атмосферні фронти зумовлять у більшості областей періодичні дощі, — каже Діденко. — У південній частині понеділок буде сухим. Вітер в Україні завтра очікується південно-західним, невеликим або помірним.

Відео дня

Щодо температури. 26-го вересня у південній частині України та на сході максимальна температура повітря досягатиме +19+24 градусів. На решті території впродовж дня передбачається +13+18 градусів.

— На наступному тижні дуже тепла погода, до +20+25, а часом і до +27 градусів, очікується у південній частині України, на сході та місцями у центральних областях, — підсумовує синоптик. — На півночі та заході буде свіжіше, проте без якихось відчутних холодів. А ось дощі періодичні випадатимуть — стежте за новими прогнозами.

Сайт sinoptik.ua у Вінниці на наступний тиждень прогнозує хмарну з погоду з періодичними дощами. Найтепліше буде 30 вересня. У цей день повітря прогріється до +22 градусів.

 

Читайте також:

На Вінниччині через удар блискавки зайнявся житловий будинок

Після негоди була веселка. В області випав великий град, а вітер ламав дерева

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юлия Королева

    Дякую!!!

keyboard_arrow_up