Тепло ненадовго. Синоптик назвала дату, коли знизиться температура

Тепло ненадовго. Синоптик назвала дату, коли знизиться температура
  • Нині у нас тепло, але це тепло не надовго. Скоро градуси опустяться. Також на поточну добу попереджають про штормові пориви вітру.

Прогноз для Вінниччини

На Вінниччині через сильний вітер оголосили перший рівень небезпечності на 2 квітня. Такі погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи енергетики, комунального господарства та порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Вінницький обласний центр з гідрометеорології також опублікував прогноз на 2-5 квітня. Кажуть, що з вівторка по четвер погода буде обумовлюватись циклонічною діяльністю над Атлантикою.

  • Вівторок: без істотних опадів. Вітер західний 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с, що відповідає першому рівню небезпечності, колір жовтий. Температура вночі 10-15°, вдень 21-26° тепла.
  • Середа та четвер: мінлива хмарність без істотних опадів. Вітер західний 7-12 м/с, у середу місцями пориви 15-20 м/с 
  • П’ятниця: мінлива хмарність, без опадів.  Вітер західний 5-10 м/с.

— У середу, четвер та п’ятницю, внаслідок надходження холодної повітряної маси з північного заходу, очікуємо зниження температури, вночі 3-8°, вдень 13-18° тепла, — передають вінницькі метеорологи.

Відео дня

Прогноз по Україні

Синоптик Наталка Діденко заспокоює щодо пилу, який шириться Україною з Сахари. Каже — небезпеки немає. Однак, радить подбайте про зволоження помешкань, людям із проблемами дихання — особливо обережно, вікна відкривайте дозовано.

Також вода додає: «Продовж 3, 4 та 5 квітня очікується зниження температури повітря».

 

Читайте також:

На Вінниччині через удар блискавки зайнявся житловий будинок

Після негоди була веселка. В області випав великий град, а вітер ламав дерева

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • impad267 impad267

    Стаття просто бомба!!!

keyboard_arrow_up