Сніг, мороз та ожеледиця: українців попереджають про погіршення погодних умов

Сніг, мороз та ожеледиця: українців попереджають про погіршення погодних умов
  • Зміна погодних умов може призвести до ускладнення руху транспорту на окремих ділянках доріг. Через це в Україні оголосили перший рівень загрози, жовтий.
  • Також такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі та порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Про зміну погодних умов на території України 17-20 листопада інформує Укргідрометцентр.

«У зв’язку з поширенням на територію України холодного повітря з півночі Європи протягом 17-18 листопада в Україні пройдуть дощі з переходом в мокрий сніг та сніг з короткочасним утворенням снігового покриву висотою 3-8 см; місцями налипання мокрого снігу та посилення вітру до 15-18 м/с, на дорогах країни ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий)», — зазначають у повідомленні.

Очікується поступове зниження температури 17-18 листопада до 1-6° морозу, 19-20 листопада місцями до 8-10° морозу.

Відео дня

Попередження про ускладнення погодних умов також опублікував Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

«17-18 листопада у Вінницькій області та місті Вінниця очікується зміна погодних умов: пройдуть дощі з переходом в мокрий сніг та сніг з тимчасовим утворенням снігового покриву висотою 3-8 см; місцями налипання мокрого снігу та посилення вітру до 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця, — цитуємо повідомлення. — Поступове зниження температури 17-18 листопада до 0-6° морозу, 19-20 листопада місцями до 8-10° морозу. Ускладнення погодних умов 17-18 листопада відповідає першому рівню небезпечності,  жовтий».

Вінницькі електрики зазначають, що такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі та порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

 

Читайте також:

В Україну йдуть морози та мокрий сніг. Синоптики назвала дати

На Вінниччину йдуть дощі та морози. Як надовго погіршиться погода?

На Вінниччині через удар блискавки зайнявся житловий будинок

Після негоди була веселка. В області випав великий град, а вітер ламав дерева

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up