Синоптики розповіли, коли чекати бабине літо. Прогноз на вересень

Синоптики розповіли, коли чекати бабине літо. Прогноз на вересень
  • Бабине літо у вересні 2021, за словами народного синоптика Леоніда Горбаня, настане двічі. А потепління в жовтні, яке заведено вважати бабиним літом, насправді таким не є.

«Хтось пише, що у нас у вересні буде два бабиних літа, так два, тільки не тоді як настане тепло. Бабине літо з чисел не сходить», — пише синоптик в Facebook.

За словами Горбаня перше, «молоде» бабине літо триває починаючи з Успіння Пресвятої Богородиці, 28 серпня по 11 вересня. А» старе», друге бабине літо — з 11 по 18 вересня.

«Якщо молоде з дощами, старе — сухе і навпаки. Не буває, щоб обидва були з дощами або обидва сухі... А то у нас пишуть і в жовтні, прийшло тепло —  значить це бабине літо», — уточнив Горбань.

Відео дня

Що кажуть інші синоптики про погоду у вересні 2021

Зазначимо, що прогнози інших синоптиків не так оптимістичні на вересень. Наталка Діденко прогнозує, що з 6 вересня можливі заморозки на грунті.

У Gismeteo показали карти погоди на десять днів, судячи з яких похолодання триватиме по 6 вересня, а далі знову потеплішає. Принаймні, такий прогноз синоптики дали для Вінниці.

Сам же Горбань прогнозує, що з 24-25 вересня будуть дощі, а з 26 числа і до кінця місяця буде похмуро і холодно.

 

Читайте також:

Смертельна ДТП біля Вороновиці: не розминулися Камаз та мікроавтобус

Пожежа в кафе «Vinnytsia Food Market» в центрі Вінниці. Що відомо?

На Чорновола водій на BMW протаранив маршрутку №17-А (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up