Ще одне бабине літо: синоптики розповіли про погоду в листопаді

Ще одне бабине літо: синоптики розповіли про погоду в листопаді
  • Українські синоптики поділилися фактично однаковим прогнозом на листопад 2020 року.

Синоптики розповіли, що перші дні листопада будуть дощовими і холодними, проте потім в Україні встановляться комфортні погодні умови, і вони триватимуть не один день, так що цей період можна вважати ще одним бабиним літом.

Очікується, що тепло в Україну прийде приблизно 5 листопада.

При цьому народний синоптик Володимир Деркач, представляючи власний прогноз, зазначив, що маленьке бабине літо триватиме приблизно до середини другої декади, потім температура різко знизиться, і черговий холодний період триватиме близько трьох діб, але потім в країну знову увірветься тепле повітря, і заморозків не буде навіть в нічні години.

Відео дня

— В останній декаді температура хоча і знизиться, але не критично — мінусова буде спостерігатися по ночах і зрідка вдень, — розповів Володимир Деркач.

Нагадаємо, що синоптики попереджали про сильні дощі 1 листопада, в неділю. У Гідрометцентрі відзначали, що сьогодні погода піднесе безліч неприємних сюрпризів. В окремих регіонах очікуються сильні зливи, в інших областях дощі будуть невеликими, але при цьому погода буде залишатися дуже холодною.

А ось яку погоду прогнозують у Вінниці в листопаді:

Читайте також:

Чотири смерті за добу від коронавірусу на Вінниччині: цифри по районах

Канікули закінчуються. Як вчитимуться на карантині в Вінниці та області?

В Україні оновили зони карантину. Куди потрапила Вінниця та область?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Коля Сокол

    Певно сад зацвіте
  • Елена Голенок

    Синоптики не знают,какая погода завтра будет,не говоря о следующих месяцах
  • Dmitry Panov

    отлично зато отоплением будем топить улицу) замечательно) в комнате 24 на 7 открыто окно и 26 градусов 👌
  • Alex Basarab

    Ну так, в грудні вже весна буде, це знаємо

    Akkedi İriskhan reply Alex Basarab

    Alex Basarab уже! Все цветёт)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up