Різкий перепад температур: яку погоду прогнозують синоптики

Різкий перепад температур: яку погоду прогнозують синоптики
  • Погода в Україні очікується відносно тепла. Невеликий сніг з дощем очікується на сході та північному сході.
  • Нічна температура повітря триматиметься нижче нуля, вдень у більшості областей потеплішає.

Як повідомляє Український гідрометцентр, найтепліше 2 березня буде у західних областях, а найхолодніше – на сході.

У Вінниці 2 березня без опадів, мінлива хмарність. Вітер північно-західний, зі штормовими поривами. Вночі від -1 до +1 градуса, вдень повітря прогріється до +6 +8 градусів.

У східних областях опадами зачепить Луганську та Сумську області, Харків і Полтаву – пройде мокрий сніг з дощем. В інших областях – мінлива хмарність. Очікується сильний штормовий вітер. Вночі від -4 до 0 градусів, вдень від +1 до +4 градусів, у Дніпрі до +6 градусів.

Відео дня

На півдні без істотних опадів, невелика хмарність. Нічна температура повітря складе від -1 до +2 градусів, вдень від +5 до +7 градусів. У Криму хмарно, але без опадів. Вночі від -2 до 0 градусів, вдень від +5 до +7 градусів.

У північній частині країни без опадів, сильний вітер з поривами. Нічна температура повітря буде коливатися від -1 до +1 градуса, вдень очікується від +4 до +6 градусів.

На заході без істотних опадів, штормовий вітер. Нічна температура становитиме від -4 до -1 градуса, вдень очікується від +8 до +10 градусів.

В центральній частині країни опади не прогнозуються, очікується сильний вітер. Вночі від -1 до +1 градуса, вдень стовпчики термометрів покажуть від +4 до +6 градусів, місцями можливе до +8 градусів.

 

Читайте також:

Вінниччина очолила «ковідний рейтинг». Яка ситуація в Україні на 1 березня?

Скандал у Гнівані: у міста забрали бригаду швидкої допомоги. Що каже влада?

В Андрія виявили рак та лікарі дають шанс. Для життя треба 210 тисяч гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up