Погода на вихідні буде лагідною. Синоптики дали свіжий прогноз

Погода на вихідні буде лагідною. Синоптики дали свіжий прогноз
Прогноз на вихідні, 24-25 липня: не жарко, не холодно, без опадів
  • На вихідних погода в Україні повністю налагодиться. Буде не жарко й не холодно, без опадів і різких поривів вітру, як було на тижні.
  • Звичайно, десь буде тепліше, десь трохи прохолодніше, але в цілому кліматичні умови дозволять отримати насолоду від літа й добре відпочити.

У Вінниці на вихідних очікується температура повітря від 17 до 26°С протягом дня, вітер 4-11 км/год. Синоптики прогнозують похмуру погоду з проясненнями.

 

Відео дня

 

Погода в Україні на суботу

​​​​​​​Отже, у суботу, 24 липня, найбільш прохолодно буде на заході країни — там очікується 23-26°С удень і 12-15°С уночі. При цьому, на Закарпатті буде значно тепліше — 25-27°С удень і 12-14°С уночі. По всій же Україні буде середня температура повітря від 24 до 28°С удень і 13-18°С уночі.

 

Опадів у суботу не очікується. По всій країні — хмарно з проясненнями. Максимальний вітер буде на сході, у центрі, на півдні та на півночі країни — близько 7-14 км/год. На заході та в Криму буде ще менш вітряно — 4-7 км/год.

ubrhabnqbx_big.jpg
Погода в суботу, 24 липня. Скріншот: Meteobar

 

Погода в Україні на неділю

У неділю, 25 липня, значно похолодшає на Закарпатті — там прогнозують усього 18-20°С удень і 15-17°С уночі. У цілому ж на заході, як і на півночі країни, буде близько 25-28°С удень і 13-16°С уночі. На сході, на півдні та в Криму буде найбільш літня погода — від 27 до 32°С у Херсонській області вдень і 13-19°С у середньому вночі.

На неділю дощів теж не прогнозують. Буде також хмарно з проясненнями. По всій країні очікується вітер від 4 до 11 км/год у середньому.

27aax0aj8z_big.jpg
Погода в неділю, 25 липня. Скріншот: Meteobar

Укргідрометцентр попереджає, що 24-25 липня в східних, а також у Волинській, Житомирській області та в Криму переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

 

 

Читайте також:

«Пішла купатись та не повернулась». Дізналися про останні хвилини життя 22-річної Ірини

«Бабине літо буде дуже довгим»: народний синоптик дав прогноз на осінь

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up