Погода 7 грудня в Україні: синоптик попередила про атмосферний фронт

Погода 7 грудня в Україні: синоптик попередила про атмосферний фронт
  • Сьогодні, 7 грудня, Україною пройдеться атмосферний фронт, який принесе в більшість областей мокрий сніг та дощ. Детальніший прогноз читайте далі.

Погода в Україні

7 грудня, у середу, в східній частині України втримається сильний вітер південно-східного напрямку. Про це попередила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у фейсбуці.

За її словами, надалі потепління в Україні набере обертів, найближчими вихідними температура повітря підніметься до денних +4+10 градусів.

 

Відео дня

— Температура повітря впродовж дня середи очікується така: на заході +2+5 градусів, на півночі та в центрі -2+2 градуси (на Сумщині до -4 градусів), на сході -3-6 градусів, на півдні +2+7, в Криму до +10, в Приазов'ї близько нуля, — додала вона.

Погода у Вінниці

Хмарна погода буде триматися у Вінниці до самого вечора. Вночі йшов сильний сніг, який вранці послабшав та в середині дня повинен закінчитися.

Сьогодні, 7 грудня, віряни вшановують День пам'яті святої великомучениці Катерини та День місцевого самоврядування в Україні. До вашої уваги традиції та прикмети в цей день — дізнайтеся, що можна і не можна робити.

 

Читайте також:

У цей день вітайте Катерин: історія, традиції та заборони 7 грудня

Падіння в ожеледицю: які травми виникають найчастіше та куди звертатися за допомогою

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up