Погода 1 лютого в Україні: синоптикиня попередила, коли зміцніють морози

Погода 1 лютого в Україні: синоптикиня попередила, коли зміцніють морози
  • Сьогодні, 1 лютого, українцям ще не варто розслаблятися й діставати весняний одяг, адже зима триває й ще не дасть про себе забути. Детальніший прогноз читайте далі.

У середу, в більшості областей України очікується періодично сніг та мокрий сніг, на півдні – переважно хмарно, хіба на Запоріжжі невеликі опади. Про це попередила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у фейсбуці.

За її словами, 4 лютого морози зміцніють, а найближчим часом випадатиме сніг. Ну, й усілякі супутні явища типу сильного вітру, ожеледиці, ускладнення ситуації на дорогах та тротуарах.

 

Відео дня

— Вітер північно-західний, помірний, часом із сильними поривами – не варто ходити без шапки. Температура повітря поки що майже не міняється: вночі невеликі мінуси. Вдень передбачається +1+4 градуси, на півночі, північному сході та в Карпатах 0-3 градуси морозу. Під вихідні температура повітря почне знижуватися, наступний тиждень буде морозним, —  додала вона.

Погода у Вінниці

З ранку до самого вечора у Вінниці небо буде вкрите хмарами. Вранішній сильний сніг удень зміниться дрібним мокрим снігом, який повинен закінчитися до приходу вечора.

Читайте також:

Як вінничанам через Дію подати заяву на обмін звичайних ламп на LED

«Квітка», «Маруся Чурай» та інші: репертуар театру імені Садовського на лютий

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up