Після +27 — похолодає та задощить. Детальний прогноз погоди на наступний тиждень

Після +27 — похолодає та задощить. Детальний прогноз погоди на наступний тиждень
  • В Україні очікується справжній літній теплий день. Стовпчики термометрів у понеділок піднімуться до позначки +27. Так тепло буде недовго — до нас йде похолодання та опади.

Синоптик Наталка Діденко зазначає, що на наступному тижні антициклон починає потихеньку руйнуватися.

— Температура повітря в більшості областей протягом дня 13-го вересня показуватиме літні градуси, +20+27 градусів. Дуже б радила завтра побільше позбирати теплого повітря, бо, наприклад, з вівторка на Заході та Півночі стане свіжіше, — пише синоптик. — А забігаючи наперед, скажу, що кінець тижня, наступні вихідні, стануть в Україні явно холоднішими.

Щодо опадів. До нас зайде атмосферний фронт з дощами. Невеликі та помірні дощі очікуються в західні й північні області України, включно з Вінниччиною.

— Проте решта території — Схід, Південь та більшість центральної частини України ще належатимуть сухій повітряній масі, — додає Діденко. — А ось кінець тижня в Києві буде вже явно холоднішим, температура повітря протягом п‘ятниці-неділі не перевищуватиме +15+18 градусів. Зміна погоди, хоча й поступова, крутитиме нас, адаптуватиме наші голови, судини й настрій до пізнішої осені.

Відео дня

Сайт sinoptik.ua у Вінниці на наступний тиждень прогнозує опади 13 вересня, а також 17-19. В перерві — 14-17 вересня, буде хмарно.

Мінімальна температура становитиме +10 градусів. Максимальна +22.

 

Читайте також:

У Тростянці Opel зніс опору. 21-річний водій та його 18-річна пасажирка у лікарні

«Швидка» vs мотоцикл. Яка розв’язка конфліктного ДТП на Шимка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up