Місцями пройдуть зливи. Синоптики попередили про дощові, але теплі вихідні

Місцями пройдуть зливи. Синоптики попередили про дощові, але теплі вихідні
  • Ці суботи та в неділю погодні умови в Україні різко зміняться.
  • Як повідомляє Гідрометцентр, 27 листопада в Україну зайде потужний циклон.
  • За прогнозом синоптиків, практично у всіх регіонах пройдуть дощі, подекуди зливи з грозами.

У суботу, 27 листопада, температура повітря підвищуватиметься. Прохолодна погода утримається на сході та на заході країни, де буде від 2 до 6 градусів тепла. У північних областях синоптики обіцяють до 6-9°, у центрі буде близько 10 градусів зі знаком плюс, а у південних областях встановиться не характерна температура для кінця листопада — там буде до +13 градусів.

У суботу дощі не торкнуться лише західних областей та півдня України. Заливатиме Лівобережжя та частково центральні області.

Сьогодні хмари, що вкривають у Вінниці небо, вдень зникнуть, та до пізнього вечора вони вже не з'являться. Уночі розпочався дощ, але він припинився ще до ранку. До пізнього вечора опадів більше не очікується.

Відео дня

У неділю, 28 листопада, дощів поменшає. У Гідрометцентрі прогнозують опади у південних та центральних областях, а також місцями на заході.

У східних регіонах рекордно потеплішає, там повітря прогріватиметься вже до 13 градусів вище за нуль. Таку саму температуру синоптики прогнозують у південних областях. У центрі України повітря прогріватиметься до 8-11 градусів вище за нуль, а ось на півночі і на заході буде прохолодно — від 1 до 7 градусів.

В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Вінниці буде зберігатися похмура погода. Без опадів.

 

Читайте також:

Вечір у колі родини. Десять кращих мотивуючих фільмів на реальних подіях

«Тепліша, ніж в попередні роки»: синоптик розповіла про погоду взимку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up