В гідрометеоцентрі розповіли прогноз на весь жовтень в Україні

В гідрометеоцентрі розповіли прогноз на весь жовтень в Україні

Згідно з прогнозом «Укргідрометцентру», в жовтні очікуються заморозки. Але це звичайні речі.

 

В «Укргідрометцентрі» підкреслили, що середня місячна температура в 2019 році сягатиме від 7 до 12 градусів за Цельсієм, а в гірських районах від 6 до 7 градусів..

В цей же час повідомляється, що абсолютний максимум температури від 25 до 35 градусів вище нуля, а в гірських районах 18-24 градусів тепла. Що стосується абсолютного мінімуму, то він буде від 5 до 16 градусів морозу, в Карпатах, північних, східних і центральних областях місцями 18-23 градусів нижче нуля.

— Заморозки в першій половині жовтня - явище звичайне, — додали синоптики.

Відео дня

Середня місячна кількість опадів 20-54 міліметрів, а в Карпатах 55-83 мм, місцями до 122 міліметрів.

Нагадаємо, раніше синоптики розповіли, що українці ще зможуть насолодитися сонячної і теплою погодою в жовтні. Згідно з останніми прогнозами, на початку жовтня, а також після двадцятих чисел на більшій території України буде тепла і ясна погода без опадів.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Відрубати руки вашим журналістам за такі статті!
  • Грицько Штахета

    href="https://replyua.net/news/pogoda/170424-absolyutnyy-minimum-ot-5-do-16-moroza-ozvuchena-pogodna-na-ves-oktyabr-v-ukraine.html">https://replyua.net/news/pogoda/170424-absolyutnyy-minimum-ot-5-do-16-moroza-ozvuchena-pogodna-na-ves-oktyabr-v-ukraine.html До речі, може мені написати в пошту тим replyua, щоб вони на вас в суд подали? )) "Replyua.net копирование информации разрешено только при наличии активной гиперссылки на сайт. Редакция сайта соблюдает закон Украины "О печатных средствах массовой информации (прессе) в Украине" Ст. 34 Конституция Украины. Закон Украины "О информации"" А ви виконуєто той закон? )))

    Грицько Штахета reply Грицько Штахета

    Одна статтю про погоду сама написати не може, інший комент до кінця видалити не вміє, лол )))
  • Підтримка "МОСТ"

    З якого дуба треба впасти, щоб таку назву статі придумати?
  • Підтримка "МОСТ"

    Яка різниця між «5 градусів морозу» і «5 градусів тепла» ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:17 Знищили 13 з 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16 вулицях та одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up