ТОП-5 найпопулярніших місць для подорожі та накорисніші лайфхаки, які точно знадобляться!

ТОП-5 найпопулярніших місць для подорожі та накорисніші лайфхаки, які точно знадобляться!

Відпочинок у іншому місті по-особливому цікавий та вдалий, якщо знаєш усе: де перекусити, куди піти відпочити та що цікавого побачити. Отож, ми пропонуємо цікаві та корисні поради туристам, щоб круто провести час у довгоочікуваній поїздці.

Щоб зекономити свій час та гроші, вам потрібно знати кілька маленьких хитрощів.
Підсумовуючи минулий рік, MoeMisto.ua склало ТОП-5 напрямків в Україні та світі, куди відправляються вінничани. Ми відібрали найкорисніші поради вже “бувалих” туристів, цікавинки та лайфхаки, які знадобляться вам у вашій майбутній подорожі.
 
 
1. Львів
 
Де перекусити?
Поїсти, попити смачну каву, а також щось міцніше ви зможете у найатмосфернішому закладі Львову - “Дзига”. Ввечері можна потанцювати під живу музику. Цінова політика доволі не погана. 
Місце знаходження: вулиця Вірменська, 35. тел  0322 975 612. Лінк на меню – клік.
 
 
Лайфхак
Якщо ви втомилися блукати цим історичним містом і хочете перепочити – до ваших послуг безкоштовна мережа Wi-Fі, яка знаходиться на площі Ринок, де встановили лавочки для власників ноутбуків і мобільних пристроїв.
 
Куди піти?
На площі Ринок ви знайдете - “Щось цікаве”. Це абсолютно нова арт-галерея, яка стає культовою для усіх поціновувачів сучасного мистецтва. Виставки картин, акустичні концерти, вироби власними руками - все можна знайти тут.
 
Деталі туру на MoeMisto.ua
 
 
2. Карпати
 
Де перекусити?
Після катання на карпатських схилах, ви зможете перекусити в найкращій корчмі Буковелі - "Фільварок". Середня вартість обіду обійдеться вам у 70 гривень. Ресторан оздоблений в гуцульському стилі, що обов’язково занурить вас у карпатську атмосферу.
 
 
Лайфхак
AirBnB - онлайн-сервіс бронювання житла від власників. Для реклами своєї компанії вони випускають різні промокоди зі знижкою. Один з них – знижка на 10 євро без мінімальної вартості бронювання! Це той момент, коли слабка гривня нам на руку, адже зараз 10 євро перетворюються майже у 300 гривень! За ці гроші можна зняти гарне житло.
 
Куди піти?
Радимо відвідати курорт “Ворохта”, який славиться пішими прогулянками, сплавами по гірській річці та пам’ятками гуцульської архітектури 17-го століття.
 
Деталі туру на MoeMisto.ua
 
 
3. Одеса
 
Де перекусити?
Якщо ви хочете добре перекусити - завітайте в кафе “Гречка”. Великі порції, затишна атмосфера, приємні ціни, локація в центрі міста і оздоблення в стилі “вінтаж” вас обов’язково здивують та порадують.
Місцезнаходження: вулиця Грецька, 7, тел. (048) 7831637
 
 
Лайфхак
Старайтеся планувати відпустку приблизно за 1,5 місяці -  це зекономить ваші гроші та дрогоцінний час. Чим раніше сплануєте - тим краще. До того ж може виникнути проблема з пошуком житла, краще забронювати за декілька місяців, ніж потім в поспіху вибирати між варіантами, які залишилися.
 
Куди піти?
Окрасою та перлиною міста вважають морський порт, який є найбільшим в Європі. Це не тільки порт, а і морська галерея на базі якої проводиться велика кількість виставок. Також у вас буде можливість здійснити морську прогулянку за символічну плату - 50 грн.
 
 
4. Європа (Краків)
 
Де перекусити?
Якщо ви хочете спробувати традиційні польські страви, то вам варто відвідати ресторан “Pod wawelem”. Заклад користується великою полярністю, тому столик бажано замовити раніше. Ціни не “кусаються”, зможете наїстися досхочу.
Місцезнаходження: вулиця Gertrudy 26-29, тел. +48 12 421 23 36
 
 
Лайфхак
Запам’ятайте: ніколи не погоджуйтесь на автобусні екскурсії по Кракову! Центр міста не настільки великий, щоб дивитися на нього з вікна автобусу. Піша екскурсія познайомить вас з містом набагато краще.
 
Куди піти?
Ввечері варто сходити в джаз-клуб. Краків славиться великою їх кількістю. Одним із найпопулярніших  і найстаріших є заклад саксофоніста Януша Муняку - “UMuniaka”. Хорошу музику, підігріте пиво і зручний столик гарантуємо.
 
 
5. Єгипет (Шарм-ель-Шейх)
 
Де перекусити?
В місті мало хороших закладів щоб перекусити. Вибирати немає з чого. Але одним із найкращих вважають “Fares”. Ви зможете скуштувати смачні креветки, фірмовий суп. Плюсом є те, що офіціанти розмовляють російською мовою.
Місцезнаходження: Lezeih Governoratei, Qesm، Qesm Sharm Ash Sheikh, South Sinai Governorate, тел. +20 115 933 3735
 
Лайфхак
Найнадійніший спосіб зекономити - бронювати тур за 5- 6 днів до виліту або в несезон. Ціна знижуєть приблизно на 30%. Звісно, готель може бути не таким комфортабельним, але не завжди.
 
 
Куди піти?
В обід в місті дуже жарко, тому ми радимо сходити в один з елітних районів Шарм-ель-Шейха - Сохо. Точніше, непевне, буде сказати, що Сохо - це не район, а вуличка між готелями"Савой" и "Сієра" з фонтанами, магазинами, дитячими атракціонами. Але головна “родзинка” - каток. Уявіть, каток в Єгипті!
 
Деталі туру на MoeMisto.ua
 
 
Отож, обираємо тури з Вінниці і сміливо вирушаємо у поїздку! 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Росіяни виклали в YouTube свою версію оскароносного фільму «20 днів у Маріуполі» 20:18 «На щиті» повертається додому Олександр Огороднік, який вісім місяців вважався безвісти зниклим 19:22 До Вінницького технічного ліцею можна вступати після закінчення шостого класу 19:15 Мама здійснила мрію загиблого сина-захисника: в Немирові відкрили студію звукозапису photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 18:36 «50 гривень для ЗСУ — щотижня!»: активіст закликає своїх друзів у Фейсбуці долучитися до челенджу 18:21 Минулої доби бійці ДСНС двічі деблокували водіїв з понівечених авто, один з них помер у лікарні play_circle_filled photo_camera 17:56 На Немирівському і Гніванському шосе зафіксували 1690 порушень швидкості: які штрафи та де є камери? 17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up