Оприлюднено розклад поїздів в аеропорт Бориспіль. Коли пустять рейкобус?

Оприлюднено розклад поїздів в аеропорт Бориспіль. Коли пустять рейкобус?
  • Обіцяли, що Kyiv Boryspil Express почне курсувати 1 грудня. 
  • «Укрзалізниця» офіційно не назвала точну дату запуску експресів, але вже виклала розклад руху.

В аеропорту Бориспіль «Укрзалізниця» практично завершила зведення залізничної станції і супутньої інфраструктури. Там вже зведені два перону поруч з терміналом D, встановлені інформаційні табло, а також споруджено критий перехід до аеровокзального комплексу.

Потяги курсуватимуть між головним залізничним вокзалом Києва «Київ-Пасажирський» і аеропортом Бориспіль цілодобово.

З центрального вокзалу рейкобуси будуть відправлятися з 00:08 до 6:00 з інтервалом приблизно годину. З 6:00 і до 9:58 рейкобус курсуватиме кожні 30-40 хвилин. З 10:00 до 17:54 інтервал складе близько 1 години. Останній рейс експресу з вокзалу буде виконуватися о 22:52.

Відео дня

У той же час, з Борисполя рейкобус курсуватиме з 00:48 з інтервалом близько 1 години і до 6:43, потім до 10:50 - з інтервалом 25-45 хвилин, до 18:34 - близько 1 години. Останній рейкобус відправиться за розкладом о 23:47.

Розклад поїздів між Києвом і аеропортом Бориспіль

У соцмережах викладають фото залізничної станції у Борисполі:

 

Kyiv Boryspil Express почне курсувати 1 грудня?

На даний момент «Укрзалізниця» офіційно не назвала точну дату запуску експресів між аеропортом Бориспіль і Києвом. 25 жовтня в ході огляду будівництва прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що поїзди почнуть курсувати в листопаді.

За інформацією "Громадського", 1 грудня 2018 р. відбудеться анонсований запуск рейсобусу, який сполучатиме Київ та міжнародний аеропорт Бориспіль. Проїзд на залізничному транспорті коштуватиме 80 грн, а поїздка триватиме 35 хвилин:

Нагадаємо, Укрзалізниця найближчим часом оголосить про призначення додаткових поїздів на новорічні та різдвяні свята. А з 9 грудня 2018 року вводиться в дію новий графік руху пасажирських поїздів на 2018/2019 роки.

Варто зазначити, "Укрзалізниця" скасувала повернення квитків через Інтернет на період новорічно-різдвяних свят - з 15 грудня до 15 січня.

Читайте також:

Воєнний стан на Вінниччині: як працюватиме аеропорт «Вінниця» та залізниця

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Андрій Вітковський

    Міську електричку по Києву відмінили, проте запустили нову на Бориспіль. Певно, щоб тікати було зручніше? Все для простого народу(
  • Задунайский Торонтуй

    Круто. Торонтуй одобряэ.

    Хотя сам аэропорт Борисполь конюшня еще та).

    З.А.Глядач reply Задунайский Торонтуй

    Нібито Пірсон кращий.

    Задунайский Торонтуй reply З.А.Глядач

    Сравнил что-то с пальцем. YYZ крут. Пассажиропоток 80 миллионов в год. Новый терминал красавец, внутри простор космический.

    Что меня поразило в Борисполе, когда прилетал, - безлюдье. По сравнению с тем же пирсоном. При Франкфурт не говорю, во где движуха! И надписи в Борисполе на каждом столбе "Украина - страна свободная от коррупции!". Это не то что даже не смешно. Кому эти посылы? Потом дошло: это комитет по борьбе с коррупцией так отчитывается за полученные на борьбу с коррупцией и попиленные подачки от "друзей").

    З.А.Глядач reply Задунайский Торонтуй

    :)))
  • З.А.Глядач

    Воно,звичайно все гарно,але для кому це потрібно? Спочатку будуть неповні вагони,двлі частину рейсів відмінять "у зв'язку з нерентабельністю" і врешті-решт зовсім похерять.

    Антон reply З.А.Глядач

    Схералі ? Ти коли останній раз літав куди-небудь? Скайбас - 100 грн і час його поїздки залежить від пробок на дорозі. Таксі від 250 грн і теж не набагато швидше Скайбаса.

    Марія reply Антон

    причому тут хто куди літає. уже 3 рейса відмінено
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up