Куди їхати за бюджетним морським відпочинком в Україні?

Куди їхати за бюджетним морським відпочинком в Україні?
Куди поїхати відпочити до моря не за всі гроші світу?
  • Літо у самому розпалі, тож час подумати над тим який морський курорт обрати.
  • Ми підібрали кілька пропозицій різних тур-агенцій Вінниці, які дозволять недорого і комфортно відпочити біля моря.

 

У підбірці немає подорожей до моря, які коштували би більше 3-х тисяч гривень. 

Рассєйка

Курорт Одеської області, який вважають найчистішим. Повітря тут точно наповнене йодом, адже розташувалося селище дуже вдало: море, солоні озера та лікувальні грязі. Це місце ідеально підходить для перезавантаження та занурення у відпустку.  Є чудова можливість поєднатися з природою, адже в цій місцині гніздяться різноманітні водоплавні птахи. І навіть можна зробити фото з рідкими видами. Крім того, близько до берега часто плавають дельфіни. Погодьтесь, це ж набагато краще за вистави у приватних дельфінаріях.

Якщо ви досі не уявили собі де знаходиться вся ця краса, то розказуємо: курорт входить до одного з багатьох точок на карті, які об'єднуються однією назвою – «Тузловські лимани». Тому зовсім не складно уявити, що мова йде про пісочні довгі пляжі, мілке море та пологий берег.

Відео дня

Крім того разом із цією поїздкою організатори пропонують заїхати до надзвичайного місця – Вилково. Цю точку на карті України називають Венецією, адже знаходиться вона в дельті Дунаю і має унікальну інфраструктуру, бо повністю стоїть на воді.

Організовує: туристичний клуб «Бідняжка»

Ціна: 2500 гривень на 7 днів

Контакти:(098) 782-71-77, (093) 782-71-77

Рассєйка

Коблеве

Морський курорт, де кожен знайде для себе розваги і відпочинок до душі. Тим паче, що з кожним роком невелике село Миколаївської області стає розвинутішим та більш сучасним. Тут ідеальний морський відпочинок: кукурудза на пляжі, шашлик в ресторані, сон біля моря та водні розваги. Сценарій, здається банальний, але головне – виконання. Тому цей курорт підійде для тих, хто просто хоче відпочити.

Організовує: туристичний клуб «Бідняжка»

ЦІна: 2140 гривень на 6 днів

Контакти:(098) 782-71-77, (093) 782-71-77

Азовське море  

Ще один варіант недорогого морського відпочинку. Організатори подорожі пропонують відвідати найдовший пляж у Європі – Арабатську стрілку, а також завітати до місцевого аквапарку. Крім того в програмі знайшлося місце і для солоних озер. Тому максимально морський та корисний відпочинок – гарантовано.

Не забули і про побажання активних туристів: екскурсії, нічні клуби та дискотеки у цьому морському курорті вже продумані.

Організовує: туристичний клуб «Бідняжка»

Ціна: 2030 гривень на 6 днів

Контакти:(098) 782-71-77, (093) 782-71-77

Арабатська стрілка

Южне

Не варто забувати, що крім самої Одеси є ще безліч красивих міст і сіл в області. Южне одне з них. Тут можна відчути всю атмосферу морського відпочинку і при цьому не забути, що десь поруч є цивілізація.

Тур, який пропонують організатори не особливо насичений. Тобто вам просто пропонують трансфер до міста і кілька варіантів квартир для проживання. Власне такий відпочинок можна організувати і самостійно, але якщо дуже хочеться поїхати компанією або познайомитися із новими людьми, то ця подорож саме те що потрібно.

Організовує: туристичний клуб «Вікторія»

Ціна: 800 гривень трансфер та 500-800 гривень квартира за добу

Контакти: (067) 430-49-09, (093)612-02-02

Рибаківка

Ще один курорт Миколаївської області, який приваблює не тільки тих, хто бажає поніжитись на сонечку під шурхіт хвиль, але й спортсменів. Тут досить полога місцина і рідко бувають шторми, тому кайтсерфінг та віндсерфінг тут не в новину.  В Рибаківці навіть організовані школи з цих водних розваг.

Крім того, лікувальні грязі ніхто не відміняв. Навіщо їхати на Мертве море, коли в Україні є багато різних варіантів, де можна спробувати те саме.

Рибаківка добре розвинутий курорт. Тут знайдеться чим зайнятися як дітями, так і їх батькам.

Що стосується проживання, то турклуб пропонує кілька варіантів готелів та пансіонатів і вже від обраного місця залежить фінальна сума відпочинку. Тому радимо бути уважними при обговоренні цього моменту.

Організовує: туристичний клуб «Вікторія»

Ціна: проживання від 150 гривень за добу

Контакти: (067) 430-49-09, (093)612-02-02

Лазурне

Лазурне так само як і Коблеве добре відоме українцям. Сюди їдуть або ті, хто вже не один раз був, або ті, кому просто потрібен відпочинок.

Звичайно, в Лазурному знайдуться розваги і для молоді, і для більш старших туристів, але основним все ж таки залишається море. Організатори так само дають можливість обрати житло серед кількох варіантів, тому точну суму подорожі не зазначають.

Організовує: туристичний клуб «Вікторія»

Ціна: проживання  від 200 гривень за добу

Контакти: (067) 430-49-09, (093)612-02-02

Залізний порт

Відпустка у Залізному порту – класичний морський відпочинок. Розвинута інфраструктура з великою кількістю туристичних магазинів. Крім того, тут розташований аквапарк з достатньою кількістю гірок, тому відпочинок із дітьми стане ще більш цікавим. Не забули тут і про молодь – кількість нічних клубів та барів достатня для того, аби було що згадати.

Організовує: туристичний клуб «Вікторія»

Ціна: проживання від 200 гривень за добу, трансфер – 900 гривень в обидві сторони

Контакти: (067) 430-49-09, (093)612-02-02

Залізний порт

Турфірми збирають охочих та відправляють на відпочинок регулярно, тому обирайте на сайтах необхідні дати, пишіть заяву на відпустку і насолоджуйтеся українськими морськими курортами.

Читайте також: 

Літній відпочинок: 10 аквапарків України, які варті уваги



 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 Shahed 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up