Літній відпочинок: 10 аквапарків України, які варті уваги

Літній відпочинок: 10 аквапарків України, які варті уваги
Список аквапарків України, де буде добре не лише дітям, але й дорослим
  • Ви ще не придумали як і де провести вікенд? Або не знаєте куди поїхати, аби розважити малечу?
  • Пропонуємо до вашої уваги огляд аквапарків, які принесуть задоволення як дітям, так і дорослим.

 

Криті аквапарки

«Маяк», Вінниця

Вінницький аквапарк, як ілюзія курорту. Дві водні гірки, де дорослі можуть відчути трохи швидкості на воді, завдовжки 15 і 40 м. Басейн та джакузі – все, що потрібно аби влаштувати звичайний релакс для себе і родини. Тим паче, що в комплексі є дитяча територія з досить маленькими та безпченими гірками.

Адреса: вул. Порика, 28 м. Вінниця

Відео дня

Ціна абонементу на цілий вихідний день: діти до 14 років – 240 гривень, дорослі – 280 грн.

Маяк

«7 океан», Хмельницький

У новому аквапарку Хмельницького 6 дорослих гірок, у яких є свої переваги. Наприклад, усі вони мають безшовне з'єднання, тому жодного дискомфорту під час водного спуску відвідувачі не отримають. Крім того, в аквазоні можна знайти 3 джакузі, повільну ріку та ігровий басейн.

Крім того в аквапарку є спецільна дитяча зона із безпечними гірками та іграшками. І звичайно, релакс-зона з саунами та кафе.

Адреса: вул. Тернопільска, 7 м. Хмельницький

Ціна абонементу на цілий вихідний день: діти – 270 грн., дорослі – 320 грн.

7 океан

«Термінал», Бровари

У цьому аквапарку кількість гірок трохи більша – 11 різних варіантів. Водні аналоги американських гірок, закрита гірка з несподіванками, гірка з вертикальним спуском – загалом на будь-який смак та враження. Крім того, в аквапарку пропонують і більш спокійний відпочинок із заспокійливими хвилями, джакузі та басейнами для плавання. А для тих, хто хоче більше релаксу – СПА-зона із всіма необхідними процедурами у вашому розпорядженні.

Майданчик та басейн для дуже маленьких теж в наявності. А ще є широкий вибір де підкріпитись після водних процедур.

Адреса: вул. Київська, 31Б м. Бровари

Ціна абонементу на цілий вихідний день: діти – 240 грн., дорослі – 275 грн.

Термінал

«Аквапарк Юрського періоду», Київ

Чи не найпопулярніший аквапарк країни та найбільший критий аквапарк Європи. Знаходиться він у столичному Торговельному центрі Dream Town. Тому працює круглий рік. Тут є все, що потрібно для максимального відпочинку: дорослі гірки, дитячі зони, СПА-процедури та фуд-корти. Деякі знаходяться прямо у басейні. До речі, аквапарк пропонує свої послуги для святкування дитячих свят.

Адреса: проспект Оболонський 21Б, м. Київ

Ціна абонементу на цілий вихідний день: діти – 210 грн., дорослі – 270 грн.

Аквапарк Юрського періоду

«Пляж», Львів

Аквапарк міста, який об’єднав у собі розважальний та оздоровчий комплекси. Він вважається одним із найбільших аквапарків Західної України. Тут можна непогано розважитися з дітьми і провести оригінальні вихідні у Львові (а не просто ходити вулицями старого міста і куштувати смаколики). Гірок вистачить на всіх, адже половина спусків для дорослих знаходяться за межами приміщення, тому круті повороти та швидкісний спуск – гаранотовані.

Що стосується релакс-відпочинку, то у комплексі є 5 різних видів бань та саун і популярна послуга – fish-pееling. Тому, якщо часу на Туреччину немає, то відпочинок в історичному місті у поєднанні із водними процедурами – хороша ідея.

Адреса: вул. Княгині Ольги, 114 м. Львів

Ціна абонементу на цілий вихідний день: діти – 210 грн., дорослі – 320 грн.

Пляж

«Цунамі», Івано-Франківськ

Закритий аквапарк так само, як і решта, має спеціальні зони для відвідувачів різного віку. Так на території працює дитячий басейн з 2-ма гірками та різними атракціонами.Для дорослих передбачені 4 гірки та басейни із хвилями

Адреса: вул. Довженка, 29 м. Івано-Франківськ

Ціна абонементу на цілий вихідний день: діти – 300 грн., дорослі – 450 грн.

Цунамі

Відкриті аквапарки

«Одеса», Одеса

Вже можна відчути атмосферу відпустки. Крім того, що аквапарк знаходиться у місті біля Чорного моря, тут ще й знайдуться атракціони для справжніх екстремалів. Загалом на території 5 різних басейнів та 18 гірок для будь-якого віку.

Щоправда, найбільше аквапарк славиться своєю найвищою гіркою, яка досягає розмірів 7-ми поверхового будинку. Крім того, тут є славнозвісний швидкісний спуск «Камікадзе» – враження залишаться надовго.

Що стосується відпочинку з дітьми, то в розважальному комплексі пропопонують дитячий піратський острів. Різноманітні фонтанчики, гірки та мінімальні спуски в неглибокий басейн – все це подарує малюкам свіжі та незабутні емоції.

Аквапарк вже працює, тому якщо плануєте візит до Одеси, внесіть подорож до аквапарку у свій список справ.

Адреса: 7-й км Овідіопольської дороги, м. Одеса

Ціна абонементу на цілий вихідний день: діти – 400 грн., дорослі – 600 грн.

Одеса

«Острів скарбів», Кирилівка, Запорізька область

Аквапарк в Кирилівці вважають найбільшим в Україні. Тут достатньо місця для того, аби розважитися та отримати задоволення від відпочинку на повну. Отже, «Острів скарбів» має 16 гірок для дорослих: Цунамі, Бумеранг, Бодіслайд – лише від одних назв вже виникає усмішка на обличчі та трохи страху в очах. Крім того, навіть малеча може отримати повний спектр емоцій, адже на території цілих 18 гірок призначені саме для дітей.

На території діє фуд-корт, готель та релкас-зони. А поруч є дельфінарій. Тому активний відпочинок можна легко поєднати зі спокійним і довгоочікуваним релаксом.

Адреса: вул. Першотравнева, 1Б Акімовський район смт Кирилівка, Запорізька область

Ціна абонементу на цілий вихідний день: діти – 430 грн., дорослі – 450 грн.

Острів скарбів

«Мис доброї надії», Бердянськ

Атмосфера аквапарку вражає – тут все побудовано у стилі старого замку з басейнами-лагунами та незвичними, оригінальними рослинами. Серед розваг біля 30 різних гірок – прямих, закручених, екстремальних та не дуже. Власне, у цьому аквапарку можна не тільки розважитись, але й зробити кілька оригінальних фото, тому що тематика комплексу дуже оригінальна.

Адреса: вул. Макарова, 2В м. Бердянськ

Ціна абонементу на цілий вихідний день: діти – 395 грн., дорослі – 415 грн.

«Коблеве», Коблеве

Аквапарк, у якому був напевно кожен 5-й українець. Дуже популярний розважальний комплекс для помірного та сімейного відпочинку. Тут немає занадто екстремальних гірок, проте зробити 10-к спусків за день з висоти у басейни можна без проблем.

Адреса: вул. Морська, 150 с. Коблеве, Миколаївська область

Ціна абонементу на цілий вихідний день: діти – 200 грн., дорослі – 300 грн.

Коблеве

Варто сказати, що на офіційних сайтах усіх аквапарків можна знайти інформацію стосовно стану води та способів її очистки. Крім того, в матеріалі вказані ціни абонемента вихідного дня, проте, вартість входу в аквапарк може відрізнятися у будні дні. Що стосується аквапарків біля моря, то ціна також залежить від туристичного сезону. Тому радимо напередодні вашого візиту переглянути цінові пропозиції аквапарків.

Загалом будь-який відпочинок з родиною принесе багато світлих і позитивних емоцій. Проте, якщо ви любителі екстриму та активного відпочинку, то збережіть собі цей список розважальних комплексів і обов’язково відвідайте хоча б один із них вже цього літа!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Порошок

    Ну я, Бердянск потом я вспоминаю, как... там море, типа Чёрного моря, такое, Азов, что ли? Не помню ничего, вроде, Азовское. Там я срал, блджд! Голый залез в море и насрал!

    З.А.Глядач reply Порошок

    Придурку,там срали вже ДО тебе. Так що ти лазив в УЖЕ засране море. З цього висновок,ти-засранець!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 Shahed 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up