Звання Героя та орден «Золота Зірка» присвоїли полковнику Вадиму Сухаревському

Звання Героя та орден «Золота Зірка» присвоїли полковнику Вадиму Сухаревському
  • Командира 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка (Гайсин) полковника Вадима Сухаревського нагородили орденом «Золота Зірка» з присвоєнням звання Героя України. Відзначив військового особисто Президент Володимир Зеленський.

Про це повідомляють на офіційній сторінці «59 окрема мотопіхотна бригада імені Якова Гандзюка».

— Високу нагороду комбригу вручив Президент України Володимир Зеленський у рамках робочої поїздки на Миколаївщину та Одещину, — зазначають у повідомленні. — Також було нагороджено ряд військовослужбовців бригади.

Командир 59-ї окремої мотопіхотної бригади оперативного командування «Південь» Сухопутних військ ЗСУ полковник Вадим Сухаревський з 24 лютого 2022 року самовіддано бере участь у відбитті російської агресії, розповідає голова ОДА Сергій Борзов. Під його командуванням підрозділи бригади успішно виконують бойові завдання на території Миколаївської та Херсонської областей, завдаючи значних втрат противнику.

Відео дня

Відзначимо, що сам полковник Вадим Сухаревський родом із Закарпаття. Цьогоріч очолив 59-ту окрему мотопіхотну бригаду імені Якова Гандзюка, штаб якої розміщений у Гайсині.

Як працюють наші земляки під керівництвом Сухаревського, дивіться у наступних матеріалах:


Читайте також:

На Вінниччині виявили лептоспіроз. Хто у зоні ризику та яка профілактика?

Жмеринчанин здав 47 літрів крові та отримав звання Почесного донора України

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up