«Зустрів двох п’яних осіб...» Як чоловік, захищаючись, скоїв убивство у день народження дружини

«Зустрів двох п’яних осіб...» Як чоловік, захищаючись, скоїв убивство у день народження дружини
На суді 41-річний чоловік, якого підозрюють у вбивстві, пояснював, що захищався від двох нападників, в один момент дістав складаного ножа і хаотично розмахував ним... Фото з сайту Апеляційного суду
  • Вінницький Апеляційний суд залишив під вартою 41-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві у Луці.
  • Під час розгляду в суді апеляції на запобіжний захід стали відомі деякі подробиці конфлікту.

Після публікації про вбивство на дачному масиві у Лука-Мелешківській, що сталося увечері 23 вересня, одна з дописувачок у коментарі на сайті 20minut.ua стверджувала, що двоє чоловіків були у той вечір тверезі. Мовляв, журналіст звів на них наклеп. За її словами, висновки судмедекспертизи не підтвердили наявність алкоголю в крові. Таким чином, невдовзі все стане на свої місця, йшлося у коментарі.

Що лікує підозрюваний?

Аби розставити крапки над «і», цитуємо фрагмент з ухвали суду: «…зустрів двох чоловіків, які перебували в стані алкогольного сп’яніння».

По-друге, журналіст не говорив про стан чоловіків. Наводив слова адвоката. Той пояснив, що його підзахисний під час розмови з невідомими відчув, що вони були п’яні.

Відео дня

Якби були тверезі, чи переріс би конфлікт у бійку? Для 47-річного жителя Луки вона закінчилася трагічно — він помер від отриманих ножових травм. Двоє інших учасників бійки перебувають у лікарні. Одного з них підозрюють у вбивстві.

Міський суд обрав для нього запобіжний захід тримання під вартою. Адвокат звернувся до Вінницького Апеляційного суду із заявою відпустити чоловіка під домашній арешт. Однак судді не задовольнили заяву.

Втім, чоловіка не помістили в слідчий ізолятор. Чому? 

Він продовжує лікуватися на стаціонарі.

На суд його доправили з лікарні. Як вдалося дізнатися журналісту, у чоловіка струс мозку. Крім того, залишилися сліди від побоїв на окремих частинах тіла.

Як пояснював на суді свої дії?

На засіданні Вінницького Апеляційного суду була присутня дружина підозрюваного. Жінка працює медсестрою. Її чоловік керівник відділу одного з великих магазинів будівельних матеріалів. Має вищу освіту.

Як уже згадували, у той вечір він повертався додому після роботи. Крім пакетів з покупками, ніс букет квітів. Купив їх для дружини, вона була іменинницею. Обоє працювали. Мали разом вечеряти вдома. Батьків чекав 12-річний син.

Чоловік на суді відтворив події того вечора. Казав, що у темному місці зустрів двох чоловіків. Вони намагалися зупинити його, однак він уник конфлікту. Вдома залишив покупки і повернувся зустріти дружину. Знову йому зустрілися ті двоє. Цього разу уникнути конфлікту не вдалося.

Чоловік говорив, що вони збили його з ніг. Завдавали ударів кулаками й ногами, стали душити за шию. Йому вдалося вирватися, піднятися на ноги, дістав складаний ножик і став хаотично розмахувати ним, відбиваючись від нападників. Під час цього завдав смертельну травму одному з них.

Журналіст розмовляв з дружиною підозрюваного. Жінка говорила схвильовано:

«Ви можете уявити ситуацію, коли чоловік йде зустрічати дружину у темну пору і раптом замість цього один нападає на двох чоловіків? — Ну, це ж зрозуміло, що він захищався. А його вже взяли під варту…».

Вона порадила звернутися за місцем роботи чоловіка, щоб почути думку колег. Вони підтвердять, що він ніколи не виявляв агресії у ставленні до інших, ніколи не мав справи з поліцією. І раптом на нього надягають кайданки.

Може учиняти нові правопорушення…

Судді Вінницького Апеляційного суду не змінили запобіжний засіб тримання під вартою на домашній арешт з таких мотивів. Як зазначено в ухвалі, «підозрюваний може ухилятися від органів досудового розслідування, здійснювати незаконний вплив на потерпілих та свідків… вчиняти нові кримінальні правопорушення».

Щоб запобігти таким заходам, підозрюваного залишили під вартою.

Кримінальне провадження розслідують за статтею 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

 

Читайте також:

«Вчителько, ви псуєте нам життя…» Якими були учні 25 років тому і які нині, спитали у двох педагогів

На вінницькому вокзалі знайшли безвісти зниклу 52-річну киянку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Анна Андреева

    Як я повернула свого розлученого чоловіка за допомогою привороту доктора АЛАБА... Мене звати Ізабелла Ітан. Коли я читав свідчення в Інтернеті про те, як доктор АЛАБА, найяскравіший і найсильніший заклинатель, допомагає повернути чоловіка, що розлучається, Кохану. Мені було цікаво, як це може бути правдою, адже багато хто підводив мене в минулому без жодного результату. Я просто залишив пост і перемістився по форуму. Знову звернувшись до мого повідомлення, якась особа опублікувала й сказав, що перевірений кидає заклинання. Після того, як вона прочитала пошту, це був той самий чоловік, доктор. АЛАБА, про яку вона говорила. Тож мені нічого не залишається, як дійсно перевірити, як він працює. Я була повністю спустошена, коли мій коханий чоловік покинув мене. Наче весь мій світ зникав у горі й болі. Я знаю, що це звучить дивно, але з усіх заклинарів, з якими я спілкувався, він єдиний, хто залишив у мене враження, що я такий правдивий і надійний. Більше ніж його слова, він повернув мого чоловіка і здійснив усі мої бажання. Зараз він лояльний, приділяє мені увагу, щонеділі дарує мені квіти, ми часто ходимо в кіно і ресторан. мій чоловік прийшов до мене, вибачився за скоєну несправедливість і пообіцяв, що більше ніколи цього не робитиме. Відтоді все нормалізувалося. Ми з сім’єю знову живемо щасливо разом. Я буду вічно вдячний, що перетворив своє життя з пекла в рай! Я вважаю, що той, хто потребує допомоги, повинен звернутися до нього за допомогою. Нехай Бог і надалі використовує вас, щоб врятувати розрив. У кого є проблеми в шлюбі, проблеми з розлученням, втрачений коханий або якісь проблеми у стосунках, ви можете зв’язатися з ним ([email protected]). Або WhatsApp/Viber йому за номером +1(425) 477-2744

  • Инна Владимировна

    А якби ці двоє зустріли його жінку першу, а не його? Ми б вже другі новини читали....
  • Ruslan Fawkes

    У нас так всегда либо тебя убью либо ты сядешь
  • Ирина Литвиненко

    Зато пьяную курицу, искалечившую ребенка, под домашний арест. Просто мужик - начальник отдела в строительной компании, а не ее директор. Тогда бы в СИЗО не закрыли...

keyboard_arrow_up