ЗСУ нещадно б'є окупанта. Втрати ворога за три дні склали $157,5 млн доларів

ЗСУ нещадно б'є окупанта. Втрати ворога за три дні склали $157,5 млн доларів
  • За 5-7 вересня росіяни пустили на вітер близько 157,5 мільйонів доларів США. Це лише мова про засоби повітряного нападу: крилаті ракети, літаки та гелікоптери, знищені підрозділами зенітних ракетних військ Повітряних Сил, ППО Сухопутних військ та ДШВ.

Такий підрахунок втрат ворога у твердій валюті провели у Генеральному штабі ЗСУ, інформує Командування Повітряних Сил ЗСУ.

П'ятого вересня окупанти випустили по Україні шість ракет Х-101. Це одна із найдорожчих і найтехнологічніших ракет на озброєнні рф. Орієнтовна вартість Х-101 — 13 мільйонів доларів за одиницю. 13 х 6 = 78 млн доларів. П'ять з цих ракет з ракет збили наші ППО.

Також наші Повітряні Сили приземлили:

Відео дня
  • дві керовані авіаційні ракети Х-59 – 600 тис. (300 тисяч доларів за одиницю);
  • два ударних вертольоти Ка-52 на 32, 4 млн доларів (16,2 млн доларів за од.) та ударний вертоліт Мі-24 (12,5 млн доларів за од.);

Воїни ДШВ знищили три штурмовика Су-25 на суму 33 млн  доларів (11 млн доларів за од.). А також десять безпілотників оперативно-тактичного рівня типу «Орлан-10» — один млн доларів (100 тисяч доларів за од.).

— Отже, за орієнтовними підрахунками лише у небі за три доби війни, втрати російської армії склали: 157 500 000 доларів США! У російських «мухосранськах» повинні знати: чому живуть так погано, чому більшість країни не газифікована, чому нема доріг, чому досі живуть в дерев’яних бараках і ходять в туалет на вулицю, — цитуємо повідомлення Командування Повітряних Сил ЗСУ. — Тому, що танки, літаки, ракети, вертольоти, а ще — розкішні палаци путінської банди і сотні мільярдів вкрадених грошей на рахунках олігархів, замість економічного розвитку країни! Усе — під соусом побєдобєсія, пропаганди, і… десятків тисяч смертей «асвабадітєлєй»! Протиповітряна оборона продовжує працювати на перемогу. Повітряні Сили та ППО усіх сил оборони України знищують окупантів як на небі, так і на землі.

Відзначимо, що назавжди «приземлили» російський вертоліт воїни окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка, яка дислокується у Гайсині.

«Це мій перший збитий ворожий вертоліт, — ділиться враженнями військовослужбовець «Бродяга», передає сайт armyinform. — У сам момент пуску нічого не думав, хотів тільки влучити, адже ворог вже заходив для завдавання удару. Звісно, залишу трубу від «Стінгера» собі на пам’ять».

 

Читайте також:

«Перший постріл — мінус гармата ворога». Артилеристи б'ють окупантів на Херсонщині

На Вінниччині спрацювала ППО. ОНОВЛЕНО

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Павел Прис

    Дайте номер телефону головного редактора(
  • Петро Дяченко

    If

keyboard_arrow_up