Зоопетиції: зони для вигулу собак та прибирання після них

Зоопетиції: зони для вигулу собак та прибирання після них

Вчора, 26 лютого, вінничани подали дві петиції, які стосуються тварин. Одна із них про прибирання після домашніх улюбленців у громадських місцях, а інша — про створення спеціальних зон для вигулу собак.

Прибирання після домашніх улюбленців

Таке звернення подала Галина Комасюк. За дабу її петиція отримала 22 голоси підтримки.

— Всі говорять про Європу, але не хочуть жити як європейці. Дуже хочеться зобов'язати власників домашніх тварин прибирати за своїми улюбленцями, адже на кожному кроці, особливо в зелених зонах, трапляються неприємні сюрпризи, — зазначає автор.

Відео дня

Проголосувати за петицію можна ТУТ.

Створення зон для вигулу собак

Про це петицію подала Даша Грушецька.

— Пропоную створити окремі майданчики та смітники для вигулу собак в кожному мікрорайоні міста. Власники тварин скаржаться, що змушені гуляти зі своїми чотирилапими улюбленцями в парках, скверах, просто на вулицях. Але в таких місцях собаку з повідка не спустиш, бо перехожі реагують по-різному та мають на це повне право. Створення таких зон позитивним чином вплине на екологію ,чистоту, естетику, а також забезпечить безпеку та комфорт нашого міста, — йдеться у петиції.

Станом на сьогодні, 27 лютого, петицію підписали 20 осіб з 350 необхідних. Проголосувати можна ТУТ.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (117)
  • Sergey Grey

    Реально. Через штрафы. По другому не понимают.
  • Wiktoria Podobanska

    інодо вінничани й за собою не зобов‘язуються прибирати))
  • Юрий Бондарук

    Помните случай, когда мужик, среди белого дня, застрелил из ружья коня на Урожае? Конь испугал его ребенка! Эт я к чему: каждый волен выгуливать свою собаку где хочет, НО если эта собака (будь чья) испугает моего ребенка - результат будет такой же!

    Николай Энэми reply Юрий Бондарук

    На Урожае столько бродячих собак, что вам прийдется с автоматом ходить.
  • Николай Энэми

    Когда поубираете все бычки от сигарет, которые свини накурили и набросали, тогда начну убирать за собакой, в противном случае буду посылать по известному маршруту. Говно дождем за день смывается, бычки в траве лежат годами - делайте выводы. Алкаши и просто быдло все стены, подъезды, подвалы и гаражи позассыкали, вас это не смущает уважаемый автор петиции? Вы наверно живете в какой-то своей сказочной Виннице, в которой из первоочередных проблем остались только собаки.

    Вася reply Николай Энэми

    Что-то в этом есть... Я б сказал - соотвесственно идеологии...
    А лучше вызвать "активистов" -они всех покладут

    Николай Энэми reply Вася

    Я просто фигею с людей, не смущает, что наделали игровых автоматов, сделали их местом обитания всяких асоциальных персонажей, не смущает вода с крана, которая так воняет, что рыгать хочется, не смущает что квартиры чистят, не смущает что по городу с самого утра снуёт куча пьяно-обдолбаных маргиналов, не смущают бычки, фантики, стаканчики, бутылки, которые они сами себе под ноги и кидают, но б..дь собаки им мешают, 3,14здец просто, еб...тый народ

    Юрий Бондарук reply Николай Энэми

    Все верно! Но...не меняйте тему Николай, говно за своей собакой НУЖНО убирать! Даже если Вы будете ОДИН ИЗ ВСЕХ! Кто то же должен начать?

    Николай Энэми reply Юрий Бондарук

    Я только ЗА и буду убирать, и поддержу высокие штрафы, только если они будут  касаться не только собак, но в первую очередь людей, поссал под дом - заплатил 1000 грн, выкинул бычек - заплатил 1000 грн, поел пирожок, попил кофе, съел сникерс и не выкинул в урну - заплатил 1000 грн, не убрал за собакой - заплатил 1000 грн, вот тогда это хоть немного будет похоже на правду. А пока люди которые срут где попало, будут с пеной у рта бить себя кулаками в грудь и кричать мне что им собаки экосистему испортили, я буду просто либо игнорировать, либо слать в хорошо известном направлении.

    Николай Энэми reply Юрий Бондарук

    Уберёшь бычки на моей улице, я начну убирать. А пока они годами там киснут в траве, плюс куча другого мусора, который никто не убирает, я ebal. Когда курва с соседнего дома перестанет выкидывать бычки с балкона мне под подъезд, когда всякие дурики перестанут оставлять перед домом стаканчики от кофе и бутылки, вот тогда поговорим. Тогда я буду одним из всех. Тогда поговорим о домашних собаках и о том как за ними убирать. А пока люди засерают все, хуже чем собаки, я ни вам, ни кому-либо другому ничего не должен. Это не учитывая бродячих собак, кто за ними будет убирать, вы? На стройке возле меня их штук 15-20.

    Вася reply Николай Энэми

    Как говорил Мальенький Принц - сделай то, что в твоих силах. Не кидай окурки где ни попадя.. Мир будет чище н аодин окурок, на один пакет
    А вот активисты.. уже всё перекрасили, сожгли. повалили и переименовали.. Пусть и займутся очисткой душ и территории
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up