«Життя продовжується». Під час війни одружилася ще одна відома вінницька пара

«Життя продовжується». Під час війни одружилася ще одна відома вінницька пара
Ольга Маліновська і Володимир Воловодюк
  • Керівник Вінницького полку ім. І. Богуна Володимир Воловодюк та активістка Вінницького Майдану Ольга Маліновська офіційно зареєстрували шлюб.

Попри війну, у Вінниці триває весільний бум. До РАЦСу у ці важкі дні прямує як цивільне населення, так і військові з волонтерами. Яскравим прикладом є пара, про яку ми нещодавно писали: головний УНСОвець Сергій Чумак та волонтерка Катерина Бевзюк. «Приїхав, оженився, поїхав» — розповів про урочисту подію і похвалився світлиною Чумак.

Не встигла висохнути печатка про одруження цієї пари, як знову у вінничан весілля. Днями побралися Володимир Воловодюк та Ольга Маліновська.

Відео дня

Наречений — керівник Вінницького полку ім. І. Богуна, організатор Міжнародного етно-фестивалю «Живий вогонь», його обраниця — волонтерка, активістка Вінницького Майдану, керівник ГО «Медіа центр «Власно» та інформаційного сайту «Vlasno».

«Життя продовжується! Днями ми з Володимиром Воловодюком офіційно одружились! Нехай кохання врятує наш світ! Всім добра і найшвидшої перемоги України над ворогом!», — поділилася радісною новиною Ольга Маліновська у Фейсбуці і показала весільну світлину, де сама у вишиванці, а її коханий — у військовій формі. 

Молода пара, як і всі інші, кого тепер розлучає війна, не могли на повну насолодитися медовим місяцем. Все відклали на «після війни». 

«Могли б зараз бути у весільній подорожі. Але ж ні, він — в ТРО, а я — волонтерю. Головне, зараз перемога України!» — написала в соцмережах Ольга.

Знані вінничани під час війни не лише йдуть до шлюбу, а й проводять весільні церемонії. Як це зробив начальник поліції Вінницької області Іван Іщенко. Він зареєстрував шлюб двох поліцейських. 

«Ніколи не думав, що буду у ролі реєстратора шлюбу, але війна внесла свої корективи. Любімося!» — сказав головний поліцейський, а пресслужба його управління змонтувала й поширила ось таке відео:

  

За період війни у Вінниці узаконити свої стосунки вирішила біля трьох сотень пар. Чекати чи записуватися заздалегідь не потрібно. Розписують у той день, коли молодята подають заяву.

— Більшість охочих узаконити свої стосунки — військові. Пари приходять, подають документи, і працівники РАЦСу реєструють шлюбу той самий день, — розповідає директорка департаменту адміністративних послуг міської ради Ірина Копчук. — Церемонія зараз проходить швидко — без весільних суконь, великої кількості гостей, навіть не завжди є обручки та букет у нареченої. Але головне, що в серцях є любов, а в очах іскорки кохання.

 

Читайте також:

 «Приїхав, оженився, поїхав». Головний УНСОвець Сергій Чумак одружився

Начальник поліції одружив закохану пару. ВІДЕО ДНЯ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Валентина Орловская

    Щиро вітаємо! Щастя❤️!
  • Светлана Рулько

    Вітаємо вас зі створенням нової сім'ї! Щастя та довгих років разом у любові!❤
  • Віка Ставнича

    Благополуччя і миру молодій сім'ї 🙏♥️💙💛
  • Вира Миколаивна

    Витаю

keyboard_arrow_up