Житловий комплекс «Dream Town» офіційно відкритий (Новини компаній)

Житловий комплекс «Dream Town» офіційно відкритий (Новини компаній)

ЖК «Dream Town» завершено! Надсучасні технології будівництва, люксове обслуговування після заселення, і що найважливіше - закрита територія та абсолютна приватність для господарів VIP житла.

На відкритті комплексу - червона стрічка, посмішки малечі та щасливі обличчя партнерів будівництва і власників елітного житла.

Костянтин, власник таунхаусу, ділиться враженнями:

 — На мій погляд, житловий комплекс «Dream Town» немає альтернативи в місті по своїй концепції. Це хороший приклад для інших забудовників, якби слідувати концепції закритого комплексу. Відмінне розташування - Поділля Сіті буквально у 2-хв звідси. Центр Поділля, так, але сам комплекс знаходиться трішки у стороні. Тут тихо, спокійно і альтернативи йому просто немає.

ЖК «DreamTown» – мрії втілені в реальність

Фішка комплексу - його унікальність, надсучасні технології будівництва і прорахована до дрібниць комфортність. Закрита територія, два окремі заїзди, власний охоронець та відеонагляд. За ексклюзивним проектом у «Dream Town» будують навіть підземні паркінги. А це ноу-хау для Вінниці.

Заміський стиль комплексу гармонійно вписався в архітектуру мікрорайону Поділля.

Яків Маховський, директор департаменту архітектури міста:

— Фасади, які використали у будівництві, вони сучасні. І сучасний підхід до цього будівництва. Це закритий комплекс, який передбачає на 27 сімей, в якому є своя прибудинкова територія позаду, в якому є свої паркомісця, в якому є свій дитячий майданчик. І вона закритого типу. Тобто, можна так вважати, що це якби елітний коттедж.

У «Dream Town» є власна електропідстанція, підземні сміттєві баки із датчиками заповнення. Кожна зона комплексу освітлюється завдяки сонячним панелям.

П’ять таунхаусів в «Dream Town» ще чекають своїх власників

З 27 таунхаусів вільними в «Dream Town» залишилось лише 5. Майбутні власники можуть обрати житло з гаражем або панорамною кімнатою. Забудовник готовий реалізувати будь-які забаганки по переплануванню. Тож власникам залишиться лише облаштовувати свої нові квадратні метри.

Партнери будівництва гарантують якість та надійність своїх матеріалів

Для підігріву танхаусів забудовник обрав фарбу-опалення - це економна інноваційна система, яка зарекомендувала себе в елітних європейських помешканнях. Її монтують на підлогу, стіни і в будь-який куточок кімнати за бажанням власника будинку.

— По мідних пластинах, які мають товщину 2 мм, подається напруга 24 вольта. Мідні пластини зафарбовані чорною фарбою. І саме ця фарба являється нагріваючим елементом. Товщина цієї системи має 0,3-0.4 мм. Товщиною фарби ми регулюємо температуру нагріву стіни, тобто вона може бути від 45° до 50°.  Якщо таку фарбу ми наносимо на підлогу, то ми нагріваємо її до температури 32°-35°- пояснює Віталій Бергас, представник компанії «Ecostep».

Будинки здаються в чистовому варіанті з ідеальною стяжкою, розведеними комунікаціями. Разом з централізованим водопостачанням забудовник забезпечив майбутніх мешканців водою з артезіанської свердловини.

Тут ми поставили вікна з профільною системою Mega Line 600. Це є власного виробництва профільна система - 6-ти камерна, 70 мм монтажної глибини з використанням склопакета 42мм з енергозберігаючим склом заповнені аргоном. Фурнітура тут стоїть німецька базова протизламна Siegenia - одна з найкращих у світі. Використано квадратне армування у рамі та імпостах, що значно посилює саму конструкцію. Гарантія на виріб є сім років, - Олександр Гренний, представник заводу «Viknaroff». -  Ну, як на мене, це один з найкращих варіантів ціна, якість, енергозбереженість на сьогоднішній день на ринку України.

З вікон відкривається панорама на сучасні міські будиночки у стилі лофт та хайтек з вентильованими фасадами. Як на долоні і дитячий та спортивний майданчик. І вже зовсім скоро сили наберуть висаджені на території дерева.

Тут посаджені Туя Smaragd, яка досягає висоти 4-5 метрів, вона виконує функцію живої огорожі, - розповідає Артем Дерев’янко, представник компанії «Artflora». - Між котеджами висаджена Туя Brabant, як зелений забор. Також, використали дерева платани, які знаходяться на території комплексу та на дитячому майданчику, для створення затишку, краси та тіні для діток. І щоб було зелено.

«Dream Town» - це комплекс, де збуваються мрії!

Адреса ЖК: мікрорайон Поділля
Детальну інформацію та консультації можна отримати у відділ продажу за номером 097-97-220-97
Facebook: @dreamtownvin
Instagram: @dreamtown_vin

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up