Жертви війни. З-під завалів вінницького аеропорту дістали дев'ять тіл

Жертви війни. З-під завалів вінницького аеропорту дістали дев'ять тіл
  • По вінницькому аеропорту здійснили авіаудари. Під завалами опинилися люди. На превеликий жаль, дев'ять цивільних та військових, які були на обєкті, — загинули.

Авіаудар по аеродрому Вінниця 6 березня наносився з акваторії Чорного моря стратегічними бомбардувальниками-ракетоносцями Ту-95мс або ж Ту-160. Раніше, нагадаємо, повідомлялося, що прилетіло до нас з Придністров'я.

Сьогодні, 7 березня, Головне управління ДСНС України у Вінницькій області повідомило шокуючі деталі. Під завалами не п'ять людей, як вчора повідомляли, а 15.

— Продовжуються пошуки людини під завалами на території аеропорту поблизу с. Гавришівка Вінницького району. 7 березня станом на 7.00 з-під завалів споруд на території аеропорту «Вінниця» деблоковано 15 чоловік, з них 9 загиблих (5 цивільних, 4 військових), пошукові роботи тривають, — йдеться у повідомленні рятувальників. — Загалом, до проведення аварійно-рятувальних робіт від ДСНС було залучено 143 чоловіки особового складу та 23 одиниці спецтехніки, в тому числі 30 курсантів Вищого професійного училища цивільного захисту Львівського державного університету ДСНС м. Вінниці. 

Відео дня

Серед загиблих Олександр Барчук. Чоловікові було 51 рік. 

— 5 цивільних та 4 військових загинули внаслідок ракетного удару по Вінницькому аеропорту. Ще 6 осіб деблоковано та передано медикам, — передає голова облради Вячеслав Соколовий. — Пошуки людей під завалами тривають.

 

Читайте також:

До Вінниці волонтери привезли чотири тонни продуктів харчування

Центральний, Урожай та інші: у Вінниці працюють вісім ринків. Графік роботи

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up