Зайшла з іншого боку. Гайда написала заяву в СБУ на Шевцова, який «пішов сам»

Зайшла з іншого боку. Гайда написала заяву в СБУ на Шевцова, який «пішов сам»
Біля мікрофона Таїса Гайда, на екрані Антон Шевцов. Активістка знайшла відео з «путінського параду», чим змусила піти з посади начальника обласної поліції

Щоб остаточно «добити» Антона Шевцова, який написав рапорт на звільнення після протесту автомайдану і фактично пішов за власним бажанням, Таїса Гайда написала на нього заяву в СБУ. Як відреагують у спецслужбі? На попередню заяву, подану головою Люстраційного комітету Вінниччини, відписали: підстав говорити про кримінал в історії поліцейського-кримчанина немає.

Сьогодні, 16 березня, Таїса Гайда надіслала начальнику управління СБУ у Вінницькій області Сергію Ратієву заяву, в якій вимагає почати кримінальне провадження стосовно Шевцова за статтею 111 Кримінального кодексу України - державна зрада.

Антон Шевцов написав рапорт на звільнення на шостий день протесту з палінням шин і перекриттям траси на Київ автомайданівцями. Він до останнього називав цю акцію проплоченою. Після того, як на майдані Небесної Сотні Таїса Гайда показала відео із «путінського параду», де «засвітився» Шевцов, він поїхав на розмову до голови Нацполіції Хатії Деконаїдзе. Результат їхньої розмови – рапорт про звільнення та пост тепер уже екс-начальника обласної міліції в Фейсбуку: «Ушел сам. Потому что не согласен с системой, где нужна красивая картинка для СМИ, а не результат…».

Після такого повороту подій Таїса Гайда написала начальнику управління СБУ у Вінницькій області заяву про злочин.
 

«…від громадян мені доводилось чути, що існують явні ознаки того, що Шевцов був засланий російськими спецслужбами як агент для проведення згодом диверсійно-терористичної діяльності проти України, - пише вона. - Вивчення документів й статей, які останнім часом розповсюджені в інформаційному просторі, показує, що Шевцов А.В. приховав важливі факти свого проживання в Криму, а також дає плутані й нелогічні пояснення свого перебування в зоні АТО.

Враховуючи вищевикладене, …вимагаю протягом доби з моменту прийняття мого повідомлення – внести відомості про вчинення Шевцовим А.В. злочину, передбаченого частиною 1 статті 111 Кримінального кодексу України /державна зрада/, до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати розслідування…»
 

Відео дня
blockquote>




«Шевцов вас буде ненавидіти до кінця своїх днів», - пишуть в коментарях до повідомлення активістки про звернення в СБУ на її сторінці у Фейсбуку.

Таїса Гайда в заяві також перерахувала слідчі дії, які треба виконати слідчим СБУ. Написала, кого допитати, які документи затребувати, які матеріли вивчити і так далі. В кінці вказала: якщо відомості про злочин не внесуть протягом 24 годин в ЄРДР, то вона буде вимагати притягнути ще й Ратієва до кримінальної відповідальності та звернеться до суду з клопотанням зобов’язати СБУ зареєструвати кримінальне провадження.

Завершила свою заяву Таїса Гайда словами «Слава Україні!»

«Дадуть відповідь: "Героям слава!" і все» - написав один читач сторінки активістки під її постом.

Інший додав: «СБУ вже дала відповідь. Писати по Шевцову вже немає сенсу. Позиція власті проста - добивались відставки Шевцова, він пішов сам, а систему влади чіпати не треба. Приблизно так! Треба шукати інших перевертнів і проводити кампанії зняття…».
 

Знову написала в СБУ Шевцов однозначно зрадив Україні, тому що датою окупації Криму ВР визнала 20 лютого 2014 року. П...

Опубликовано Таїсой Гайдой 16 марта 2016 г.

 

Напередодні керівник управління СБУ у Вінницькій області дійсно вже давав свою відповідь на заяву про Шевцова. Її написав голова Люстраційного комітету Вінниччини Анатолій Банах 14 березня. Він теж просив відкрити провадження про державну зраду, в тому числі, й щодо заступника начальник обласної поліції Олександра Селіверстова, який зараз відсторонений від виконання обов’язків на час внутрішнього службового розслідування.
 

І в тюрму обох, нє?І тут ще колеги підказали:https://psb4ukr.org/criminal/seliverstov-aleksandr-ivanovich/

Опубликовано Анатолій Банахом 14 марта 2016 г.

 

Відповідь на цю заяву була класична: звернення уважно розглянули і підстав для початку досудового розслідування в рамках кримінального провадження не побачили.

 

Ось щойно прийшла на мейл відповідь від УСБУ у Вінницькій області

Опубликовано Анатолій Банахом 15 марта 2016 г.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Anonymous

    Раньше сайт 20 мин был нормальным ресурсом, и интересно было его читать. Сейчас  сайт обосрался по полной, кроме бреда про Найду ничего не пишет.



    ps.Човган, это тебе не "охота на лис",это журналистика тут ложь и фальш не проходят))) ха за ха

    Анонім reply Anonymous

    "Раньше сайт 20 мин был нормальным ресурсом, и интересно было его читать."

    Каким был, таким он и остался.



    "Сейчас  сайт обосрался по полной, кроме бреда про Найду ничего не пишет."

    Национальный резонанс предполагает более широкое освещение.



    "ps.Човган, это тебе не "охота на лис",это журналистика тут ложь и фальш не проходят)))"

    Как я понимаю - для красного словца Ну, тож пойдет.
  • Anonymous

    Кстати сейчас количество жалоб в СБУ превосходит по количеству жалоб в КГБ в тридцатых годах прошлого столетия в сотни раз. Пишут жалобы на соседей,на знакомых и родственники на родственников.  В городе  даже есть выражение..… "стукач как Гайда"

    Анонім reply Anonymous

    Гайдівці
  • Анонім

    СБУшники знатно поржали над ее заявлением.

    Анонім reply Анонім

    где ржали то? в конюшне ?  ))

    Анонім reply Анонім

    Дядя, ты тупой?

    Анонім reply Анонім

    Нет, просто над лохами прикалываюсь.
  • Анонім

    Сьогодні вранці на ЦР, та по обіді на Урожаї міняли вільно гуляють каву пють. Ура перемога. Мабуть, ще скинулись Гайді на нові ритузи, щоб та зробила контрольний, щоб усі майбутні начальники поліції знали, що валютників трогати непотрібно, вони багато кого кормлять.

    Дарья reply Анонім

    Вони й до цього вільно гуляли, у них там все домовлено. Не розумію, а чим вам міняйли заважають, ви в банку купуєте долари? Зайдіть хоч в один банк спитайте чи можна купити в них долари.

    Анонім reply Дарья

    Для цього треба зробити більш доступний курс в банках.  Хоча б такий, як у цих набридлих мінял! Досить заробляти банкам на валюті.  Ніхто не займається НБУ.  Роги звідти ростуть.  А кого влаштовує Гонтарева з її валютною політикою????????

    Анонім reply Анонім

    дона Педро

    Анонім reply Анонім

    Тебе ці міняйли силою змушують міняти у них? Просто не користуйся їх послугами і вони зникнуть за ненадібністю.

    Анонім reply Анонім

    Взавтра там будуть стояти шалави, наркомани, торговці зброєю і що Ви знову скажете, хай стоять не купуйте у них вони й не будуть стояти.

    Анонім reply Анонім

    Так и должно быть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up