Завтра з Тель-Авіва вилетить перший літак до Вінниці. Квитки ще залишились

Завтра з Тель-Авіва вилетить перший літак до Вінниці. Квитки ще залишились

З 8 червня авіакомпанія МАУ почне виконувати прямі рейси між Вінницею і Тель-Авівом. Сьогодні залишились квитки гнучкого економу та бізнес-класу, ціни на які стартують від 9350 гривень.

Розклад передбачає щотижневі  вильоти з Вінниці по четвергах о 05:40, вильоти з Тель-Авіва - по середах о 23:15.

Таким чином, для виконання цих рейсів МАУ буде використовувати літак в рамках естафети: повітряне судно буде прибувати в Тель-Авів з України, вилітати до Вінниці, після чого повертатися в Тель-Авів і далі слідувати в одне з міст України, які вже мають регулярне авіасполучення з Тель-Авівом.

На лінії Вінниця - Тель-Авів МАУ має намір продавати квитки за тарифом, що включає тільки перевезення ручної поклажі. Переліт без багажу за новим маршрутом в обидва боки обійдеться приблизно в 5 тисяч гривень з урахуванням зборів.

Відео дня

Наразі, на сьогодні, 7 червня залишились лише квитки класу гнучкого економу та бізнес на завтрашній рейс. Ціна стартує від 9354 гривень.

В свою чергу, на рейс Вінниця - Тель-Авів 9 червня теж залишились квитки. Але ціна на них не така захмарна: економ - 4665 гривень, гнучкий економ - 4490 гривень:

В кінці 2013 року регулярні рейси Вінниця - Тель-Авів намагалася запустити авіакомпанія Yanair. Однак літаки авіаперевізника злітали в Ізраїль лише кілька разів.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    ТА КОМУ ВІН ТРЕБА З ПРИЛЬОТОМ О ДРУГІЙ ГОДИНІ НОЧІ ТА ЦІНОЮ 10 ТИС.ГРН?

    На перший рейс трохи назбиралося людей, ну тих, хто з цікавості, або давно не літав, - і то не продали всі місця.

    А далі походить пару місяців і вже не пізніше жовтня прикриють цю лавочку за нерентабельністю.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:07 Завтра вінничани «живим коридором» зустрічатимуть наймолодшого азовця Назарія «Грінку» Гринцевича 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 13:43 Посадовця з Гнівані Віктора Гавришка триматимуть під вартою за розтрату державних коштів 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up