Зарплата 7300, нові робочі місця й будинки. Успіхи Вінниці за шість місяців 2018 року

Зарплата 7300, нові робочі місця й будинки. Успіхи Вінниці за шість місяців 2018 року
Фото: instagram.com/millumination
  • Вчетверте визнали найкомфортнішим містом, створюють робочі місця та будують нове житло, зросла середня зарплата — Вінниці є чим похвалитися у 2018-му
  • У мерії детально відзвітували про успіхи нашого міста за минулі півроку.

З початку року на 10% зросла середня зарплата, а кількість робітників складає понад 100 тисяч людей. Ми стали більше продавати в інші регіони та країни, а ніж купувати (70/30).

Інвестори відкривають у Вінниці нові підприємства. Зокрема на заводі «UBC Group» буде до кінця року ще 750 робочих місць. І зводять все більше квадратних метрів житла, якого за півроку побудували на 63,2 тисяч квадратів. Про це говорили під час засідання виконкому міськради, 9 серпня.

Публікуємо головні тези звіту:

Відео дня
  • Соцгрупа «Рейтинг» визнала Вінницю вчетверте найкомфортнішим містом України. Журнал «Фокус» поставив місто на другу сходинку в п’ятірці найкращіх.
  • Середньооблікова кількість робітників (без урахування малого бізнесу) з початку року збільшилася на шість тисяч людей і тепер складає 100,8 тисяч працівників.
  • Середня зарплата склала 7,3 тисяч гривень. Та порівняно з шість місяців 2017 року збільшилась на 26,4 %, з початком року — на 10 %.
  • Обсяг зовнішньоторговельної діяльності — 558,4 мільйона доларів. А це зростання на 40%, у порівнянні з минулим роком. При цьому в структурі товарообігу частка експорту складає майже 70%. Ми більше продаємо за кордон, аніж купуємо.
  • Один з пріоритетів міської влади —  розвиток промислових зон. Зокрема, це Вінницький індустріальний парк. Там у вересні запрацює завод «UBC Group», який потребує ще до 750 працівників. А згодом зведуть завод австрійської компанії «HEAD»
  • Затверджено «Маркетингову стратегію Вінниці-2020». Над брендом міста працює компанія «Fedoriv»
  • Влада хоче більше взаємодіяти з бізнесом. І допомагати підприємцям. Для цього продовжили працювати над Центром підтримки підприємництва та ресурсом City4Business
  • За останні півроку побудували 63,2 тисячі квадратних метрів нового житла. Зокрема, здали в експлуатацію 88-квартирний будинок на вулиці Петра Запорожця.

Читайте також й про втрати Вінниці за останні півроку:

Кримінал, шахрайства та ціни на проїзд. Що змінилось у Вінниці за півроку?

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Olvol

    Ну й що можна купити за 7 тисяч? Кілограм найдешевшої крупи, такої як птахам беруть - 8 гривень. Навіть традиційна їда пенсіонерів, квартет картопля-морква-капуста-буряк уже далеко не завжди можна найти на базарі по 5, часто ціна стрибає до 10 і більше. А так вся їда від30 гривень! Труси вже під сотню коштують.
  • Знание - сила

    Ліки в Україні повинні бути безкоштовні для "вишиватників, щеневмерликів, миздобуликів". Тоді є надія на виздоровлення населення.
  • Виктор Гаврилюк

    Лапти козломордые, что вы здесь забыли? Если у вас типа все супер, так какого хера лазите по винницким сайтам? Винничане не лазят по краснодарским и другим жопам рф. А насчет з/п, примерно равные, если отнять все необходимые траты, то у винничан получится даже больше. 7,3 тыс грн - это средняя з/п, много кто получает больше или меньше

    Знание - сила reply Виктор Гаврилюк

    Спасибо что на русском
  • Знание - сила

    Главное что Януковича нет и гэть від Кремля".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up