«Заможні чоловіки думають, що за гроші їм можна все»: розмова з працівницями секс-шопу

«Заможні чоловіки думають, що за гроші їм можна все»: розмова з працівницями секс-шопу
Олена і Анна
  • Побували у магазині для дорослих і поговорили з продавцями-консультантами про особливості індустрії, про питання, які їм ставили на співбесіді, хто і що найчастіше купує, чому секс-шоп є табуйованою темою і про те, чи користуються вони продукцією свого магазину.

У Вінниці працює кілька секс-бутіків, які з легкістю можна наґуґлити. Без будь-яких попереджень, ми завітали до одного з них та поспілкувалися з продавчинями, які були на зміні. Ними стали три привітні дівчини: Анна і дві Олени. Для зручності, одну з них, ми називатимемо Лєною.  

– Мої батьки з села. Це доволі консервативні люди, яким краще думати, що я працюю в магазині жіночої білизни, – говорить Лєна. – У принципі, це дійсно так, але, будь ласка, не фотографуйте. У мене складні стосунки з батьком і не хочу, щоб він бачив ці світлини.

Дівчина одягнена в оливкову сукню та чобітки без підборів. На двох інших, чорний класичний одяг. В очі кидається, тільки Аніна краватка з кольоровими зображеннями усміхнених презервативів і бейджи на грудях продавчинь: «Фармацевт кохання».

– Особисто я потрапила сюди за чистою випадковістю. Подруга сказала, що її запросили на співбесіду, на яку вона не може піти. Запропонувала сходити замість неї. Що за магазин? – питаю. «Не знаю. Там тобі все розкажуть», – пригадує усміхнена Аня. – Під час спілкування, директор сказав, що я товариська, симпатична і вже за пару днів, ми можемо їхати до Києва на стажування. «То де я буду працювати?» «Приїдеш і все дізнаєшся. Магазин, хоч і специфічний, але дуже цікавий». Я загорілася.

Аня

Приїхавши до столиці, дівчина здивувалася новій професії. Але за кілька днів зрозуміла, що їй це точно до вподоби. «Не соромлюся своєї роботи. І ніяка я не збоченка. Зі мною все добре. Просто я розуміюся на тому, що приносить задоволення. Вважається, що лекції про секс потрібно проводити дітям. У мене все навпаки – я проводила їх своїм батькам», – говорить Аня.

Олена знайшла роботу за оголошенням. Каже, свідомо йшла працювати в інтим-салон. На співбесіді дівчині ставили запитання, які на перший погляд можуть здатися провокативними. Для неї вони були звичайними.

– Як ви ставитеся до сексу? Якими видами сексу ви займаєтеся? – про це ми і говорили під час співбесіди. Я людина відкрита і без комплексів, тому відповідала не соромлячись, – говорить Олена. – Тут я знайшла однодумців серед колег (сміються - авт.) Погодьтесь, далеко не з усіма можна говорити на ці теми. Більше ніж впевнена, що понад 90% людей цікавляться не одним тільки традиційним видом сексу, але бояться у цьому зізнатися.

Олена

Олена говорить, що часто аналізує коло свого спілкування на предмет зацікавленості у тому чи іншому виді сексу. Каже, що більшість або вже має певний досвід, але соромиться про нього говорити; або має бажання і таємні фантазії, на які ніяк не можуть зважитися.

– Відвідування секс-шопу у нас вважається чимось ганебним. Люди думають, якщо ти туди йдеш, значить у тебе все погано. Це не так, – продовжує Олена. – Люди, які зрозуміли сенс цих магазинів знають, що вони створені для покращення особистого життя. Від сексу багато чого залежить. Аж до того, яким буде ваш шлюб.

У цю мить до магазину заходить літня жінка. Бабуся не бачить, що ліворуч від неї розмістився стенд зі страпонами, а праворуч на тематику БДСМ. Продовжує йти до каси.

– Аптека далі, – кажуть дівчата, але жінка їх не чує. – Вам чимось допомогти?

– Медтехника, – говорить бабуся.

– Це в іншу сторону, – відповідають продавчині і вказують рукою у потрібному напрямку.

Бабуся вже хотіла, щось перепитати, але нарешті помітила предмети, які весь час її оточували. Мовчки развернувшись, вона швидко покинула приміщення.

– Таке трапляється по кілька разів на день, – говорить Аня. – Був випадок, коли зайшла жінка, побачила, що тут продають, перехрестилася і вибігла на вулицю. Ми тільки посміялися.

Стенд з фалоімітаторами

Аудиторія магазину – люди 18+ років. Зазвичай заходять молоді пари, які шукають подарунки для своєї половинки, комусь на день народження, на весілля або просто для власного задоволення. Серед постійних клієнтів є й ті, кому за шістдесят. «Вони приходять за пігулками, змазкою або іграшкою для своїх вже не молодих, але коханих людей», – говорить Аня.

Жінкам найчастіше купують еротичну білизну, чоловікам – ерекційні кільця та мастурбатори. Любителі експериментів зупиняються на БДСМ-тематиці: батіг, затискачі сосків, кайданки, кляпи. Дівчата говорять, що останнім часом у Вінниці тренд на рольові ігри.

– Часто для орального сексу купують презервативи зі смаком. З ними мінет стає набагато приємнішим. Жінки, які хочуть себе порадувати, зазвичай беруть вібратори і клітеральні стимулятори, – розповідає Анна. – Популярними іграшками для двох, є ерекційні кільця з вібрацією: йому продовжує, а їй стимулює.

Костюм поліцейської

Працівниці інтим-салонів читають багато професійної літератури. Вони мають знати все про свою продукцію. Щоби при зверненні покупців, мати змогу відповісти на всі їхні запитання.

Типовий клієнт секс-шопу – це людина зі словами: «Дай мені то, не знаю що. Хочу так, не знаю як». Через це дівчат навчають виявляти внутрішню потребу покупців і направляти їх у необхідному напрямку.

– Буває так, що людині потрібен, наприклад, масажер. Ми запитуємо, а який саме? Вібромасажер, масажер точки G, масажер клітера, головки, простати або подвійний масажер? Зігнутий, з пухирцями, ребристий? – розповідає Олена. – Деяким потрібно не тільки розказати і дати в руки, але й чи не на власному прикладі показати, що до чого. А бувають покупці, які чітко знають за чим прийшли.

Аня: «Одні кажуть, що їм потрібен «х*й», інші ледь видавлюють с себе словосполучення «чоловічий статевий орган»

До секс-шопів приходять і за психологічною підтримкою. Нерідко дівчатам доводиться буквально рятувати чужі стосунки. Клієнти скаржаться, що їх засмоктує рутина, хочеться чогось нового, але чого саме, не знають. У таких випадках потрібно уважно вислухати і «виписати» правильний рецепт.

– Усі клієнти різні. Одні кажуть, що їм потрібен «х*й», інші ледь видавлюють з себе словосполучення «чоловічий статевий орган», – пояснює Аня. – Виходячи з цього, ми пропонуємо варіанти і пояснюємо, що це таке і які від цього будуть відчуття.

Кляп-кулька і нашийник

Секс-шоп працює до 23:00. Привабливий час для людей напідпитку. Такі, як правило, заходять, щоб посміятися і засипати продавчинь дурними питаннями.

– Якщо підійти до цього з точки зору психології, стає зрозумілим, що люди, яким секс-шоп не цікавий, заходити в нього не будуть, – пояснює Олена. – Вони сміються, а сміх, як відомо, найкращий захист. Нерідко вони, щось для себе придивляються. Просто їм соромно один одному про це говорити.

Одним з найпоширеніших є питання про те, чи випробовують дівчата продукцію магазину на собі.

– Це входить у наші обов’язки. Ми ж не можемо розповідати про іграшки, не знаючи, як вони працюють і які від них відчуття, – розповідає Аня. – Але використовуємо тільки те, що самі купуємо. Брати зі стелажів, користуватися, обливати окропом і ставити на місце – таке у нас неприпустимо!

Також вона говорить, що в їхньому секс-шопі не діє правило 14 днів. Якщо щось купили – повернути назад вже не можна.

Дівчата жартома випробовують продукцію секс-шопу

Дехто воліє докучати дзвінками. Як правило це підлітки, які сприймають такі бутіки чимось на кшталт сексу за телефоном.

– Якось протягом двох днів нас тероризували підлітки. Телефонували і постійно говорили різними голосами. Намагалися жартувати, – розповідає Лєна. – Я знайшла одного з них у вайбері. Потім знайшла його маму і зателефонувала йому зі свого номера: «Гліб, якщо не хочеш, щоби твоя мама Олександра дізналася, чим ти займаєшся, більше так не роби». Після цього вони більше не дзвонили.

Зовнішній вигляд продавчинь має бути презентабельним і охайним. Вони мають створювати відповідний настрій для покупців. Не обов’язково, але іноді дівчата одягаються, наприклад, в облягаючу сукню з відкритим декольте. Відвідувачі реагують на це по-різному.

– На зміні неодноразово було таке, що приходили заможні чоловіки. Такі думають, що за гроші їм можна все. Просять номер, питають, чи можна ту або іншу іграшку випробувати на нас, – говорить Лєна. – Один казав, що у нас дуже хороше місце і пропонував постачати сюди дівчат легкої поведінки. Інший питав, чи накачані в мене губи і торкався їх руками. Коли я спитала, чому до мене таке ставлення, він відповів: «А чого ти свої цицьки напоказ виставила?» Люди стереотипно вважають, що працівниці секс-шопів згодні на все, тільки заплати.

Деякі девайси дуже дорогі і містять справжнє золото

Захистом у подібних ситуаціях може стати кнопка виклику охорони. Допомога має приїхати за три-п’ять хвилин. Але були випадки, коли психічно хворий чоловік, який постійно ображав дівчат і ледь не ґвалтував манекенів, встигав втекти ще до приїзду силовиків. Він досі не спійманий і у будь-яку мить може повернутися до улюбленої справи.














 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ols Kat

    Молодцi!
  • Валера

    Всех  в майдаа́ан
  • Папа

    Супер:-)
  • Задунайский Торонтуй

    Тьху, пакость...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up