Замість даху — перед входом: вінничанин незадоволений парковкою біля «Миру»

Замість даху — перед входом: вінничанин незадоволений парковкою біля «Миру»
фото:Valentyn Dudnyk

Вінничанин Руслан Савчук каже, що перед центральним входом в торговельно-розважальний центр «Мир» розмістилася незаконна парковка. Чоловік просить перевірити її комісією міськради.

Про це йдеться у тексті однієї із петицій, яку подали 6 травня.

— Планом побудови ТРЦ «Мир» передбачено, що парковка для автомобілів має бути на даху даного торгового центру. Власником даного зобов'язання не виконано, в'їзди-виїзди на дах ТЦ для паркування автомобілів заблоковано, — зазначає чоловік.

Тим часом, біля входу в приміщення парковка функціоную. Руслан перелічив її недоліки:

Відео дня
  • Парковка функціонує незаконною — у пішоходів немає інших підходів до центрального входу ТРЦ, крім як йти через парковку.
  • Всі пішоходи, що рухаються від трамвайної зупинки й зі світлофорного переходу в сторону до Вишенського озера, змушені йти через парковку.
  • Запарковані авто перекривають велосипедну доріжку, що є прямим порушенням усіх норм.
  • На даній ділянці для паркування взагалі немає пішохідної зони.

Вінничанин також наводить статті документів, які порушили власники ТРЦ.

— Тому комісія має визначити правомірність розміщення та функціонування даної парковки. Необхідно пам'ятати, що земля не може бути власністю торгового центру, а надається йому у користування з дотриманням умов та обмежень, — додає Руслан.

Долучитися та проголосувати можна ТУТ.

Станом на сьогодні, 10 травня, петицію підписали 13 осіб з 350 необхідних.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (34)
  • Грицько Штахета

    Лол. А де ви були на протязі останніх 20-25 років тому з цією петицією? Нагадаю, в Мирі був і кінотеатр, і дискотека з більярдом, баром і ігровими залами в 90-х, і знову кінотеатр в 00-х. І завжди там були купи людей, і завжди не пройти від машин, і завжди там було багато п'яних і вгашених за кермом. Тижня не проходило щоб хтось на когось не наїхав. Але ж нііі, ми мовчимо в тряпочку ))). Вам шо, там якесь БМВ на ногу наїхало що ви відважилися петицію нарешті писати? Те що там лисий зробив - то дійсно "мрак и уж0с", але то таке, всі ж знають, звідки голова росте, звідти й руки ростуть. Наказувати гривнею його треба, але ж стаду леммінгів того не розкажеш.
  • Жора

    Удивляюсь )))На для каких покупателей этот Ватсон в ТРК ???

    Это же надо пройти через машины на парковке.. А можно и зацепить машину, поцарапать сумкой, или допустим велосипедом. Там можно прикрутить велик возле ТРК. Рядом через дорогу 2ДВА магазина Ватсон , заходи и покупай) свободно и нет  народа как ТРК. Про Вацак вообще молчу. Этот магазин в подвале) Раз брал там печенье, просроченное, и товар весь плохого качества... ПОЧЕМУ ? Да никто в этот Вацак не заходит ))) раз был в мясном павильоне , ДВА ))2 продавца и мясооооо.... аут) Колбасные и др точки , лучше не травится.... Вообщем этому ТРК до США и до Европу как таврии до мерседеса)
  • Жора

    Даже построенный на тротуаре гавномаркет Магигранд имеет тротуар для пешеходов. А  ТРК МИр не имеет. Чтобы допустим идти со стороны церкви нужно заходить на трамв остановку или идти через парковку. Это наглость 100 %

    Я хотел бы напомнить Коробкину, когда строился ТРК МИР то все говорили  БУДЕТ ПОДЗЕМНЫЙ ПАРКИНГ... Так и должно было быть. Там даже есть заезд со стороны церкви. Но деньги делают все. Зачем подземный паркинг, если можно сделать базар и брать деньги за аренду.  Но из-за этого люди и не ходят в ТРК МИР. Машин много и не пройти.  Про паркинг на крыше и никогда не говорили, это все лапша. При постройке и при проекте было задумано подземный паркинг.Он как обычно платный. И на платном паркинге было бы больше дохода , чем на аренде торг точек.
  • Жора

    Эти машины перед ТРК МИР стоят до поры пока не будет аварии и машина не собьет ребенка или пенсионера. Туда пенсы и не ходят , говорят не пройти много машин. Попасть под машину это нужно грн 30000 как мин, по мелочевке на лечение. вообщем если идти в супермаркет который там открылся недавно, надо в одном кармане иметь 30000 на случай аварии, в в другом кармане  грн 100-200 на продукты)

    Ярослав reply Жора

    ВИ шановний пане сліпий чи зовсім ідіот? Як там можна потрапити під машину? Тільки якщо спеціально старатись. При цьому якщо не вийде дійсно попасти, то водій вийде і відкрутить яйця, і буде правий. 30тис це ви мало взяли.
    Ви швидше там під велосипед попадете, бо по велодоріжці йдете. Нагадаю, там машина до 5км\егод їде, а велосипед 15.

    Жора reply Ярослав

    В городе Винница было два  случая возле супермаркетов,один возле Сильно на Келецкой,второй возле Петроцентра на Коцюбинский. На Келецкой  смертельный случай. Чел стоял а машина за велась и начала движение, и не 5км а 1км скорость. Этого достаточно чтобы тяжел метал убил.Скажите родственникам тех кто погиб и пострадал ЧТО  они идиоты раз попали под колеса
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up