«Залізна» родина: У Барі готуватимуть фахівців з ремонту зарубіжної техніки

«Залізна» родина: У Барі готуватимуть фахівців з ремонту зарубіжної техніки
Фахівців для ремонту зарубіжної техніки навчатимуть у Барському коледжі транспорту та будівництва на новому обладнанні - його подарувало представництво компанії в Україні.
  • 42 одиниці технічного обладнання однієї із зарубіжних компаній отримав коледж транспорту і будівництва з міста Бар.
  • Його використають для створення Центру з підготовки фахівців з обслуговування та ремонту техніки.
  • Про яку техніку йде мова?

Одна з турецьких компаній має в Україні свого ексклюзивного представника. Через нього реалізує спеціальну техніку та обладнання для дорожньо-будівельних робіт. Зрозуміло, що вона потребує обслуговування і ремонту. Робити це мають фахівці, які знаються на такій техніці. Готувати їх взялися у Барському коледжі транспорту та будівництва. Тут набуватимуть знань студенти, які виявлять бажання надалі працювати у сервісних центрах турецької компанії у нашій державі. Саме з цією метою навчальному закладу передали технічне обладнання. Його привезли з представництва компанії. Дороговартісні подарунки передав виконавчий директор Артем Труфанов.

Серед них — шестициліндровий двигун ISUZU, передній комплектний міст ZF, поворотні кулаки, гідродвигуни, розподільники, гідроциліндри, траки, стартери, генератори та ін. Загалом матеріально-технічна база поповнилася на 42 одиниці різноманітного технічного обладнання. Як зазначив Артем Труфанов, все обладнання нове, виготовлене у період 2019-2021 років. Майбутні фахівці мають знати сучасну техніку, яку вони обслуговуватимуть або, у разі необхідності, ремонтуватимуть.

Відео дня

Компанія не пошкодувала коштів заради своєї майбутньої перспективи в обслуговуванні і ремонті. Найдорожчими серед переданого обладнання є двигун і передній міст.

Гостям показали студентську станцію техобслуговування автомобілів, вони побували в аудиторіях, оснащених необхідним для навчання матеріалом. Ще й подарували виступ учасників художньої самодіяльності.

Представники компанії отримали від коледжу подарунок  підручник під назвою   «Гідравліка, гід коледжу, голова циклової комісії спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» Роман Рязанцев.

Не кожен коледж має контакти з представництвом відомої європейської компанії.

Це безпосередня заслуга багаторічного керівника навчального закладу Йосипа Кібітлевського. Залучення спонсорів у формат співпраці — непроста справа. Барському коледжу це вдалося. Мають ще одну гарну перспективу для навчального закладу. Її отримали завдяки спонсорам. За словами гостей, компанія приймає коледж у свою «залізну» родину. Чому залізну? Бо мають справу з потужною технікою…Про свої обновки колектив коледжу повідомив у Фейсбуці.

Читайте також:

«Ця дівчинка мені сниться…» Родичка не розуміє, чому Злату віддали не їй, а чужим людям

У Вінницькому ліцеї №3 на благодійному ярмарку зібрали 156 тисяч гривень на авто для ЗСУ

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Евгений Недоля

    Не забудьте локацію вказати😡ідіоти
  • Римский Александр

    Можно и не писать об этом. Такую инфу не надо пускать в общее новостное поле. Враг не спит.

keyboard_arrow_up