За зґвалтування пенсіонерки 40-річний чоловік отримав дев'ять років тюрми

За зґвалтування пенсіонерки 40-річний чоловік отримав дев'ять років тюрми
  • Раніше судимий за сексуальне насильство чоловік вийшов з в’язниці і знову зґвалтував жінку. Його затримали, і суд вже виніс вирок.

Злочин стався зимою у Гайсинському районі. Тоді 40-річний чоловік заліз через вікно до будинку одинокої жінки і згвалтував її.

Досудове розслідування встановило, що цей чоловік тричі відбував покарання за розбій й зґвалтування, за що провів у місцях позбавлення волі 13 років. Влітку минулого року він вийшов із виправної колонії.

— А наприкінці лютого 2024 зловмисник знову скоїв злочин. Знаючи, що 63-річна пенсіонерка проживає сама. Застосував силу і погрози, він повалив її на підлогу та зґвалтував, після чого втік з місця події, — повідомляють в обласній поліції.

Відео дня

Його розшукали оперативники карного розшуку у сусідньому селі, одразу після того, як потерпіла наважилась розповісти про злочин поліції.

Днями Теплицький районний суд Вінницької області виніс вирок 40-річному чоловіку за тяжкий злочин. Обвинувачений свою провину визнав повністю.

Суд першої інстанції визнав його винним у незаконному проникненні до житла та зґвалтуванні. І позбавив волі строком на дев'ять років (за частиною першою статті 162, частиною другою статті 152 Кримінального кодексу України).


Читайте також:

Вибух у багатоповерхівці на Марії Литвиненко: інформації про постраждалих немає

Ліквідували call-центр шахраїв, які надурили людей по всій країні на сотні тисяч гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Рисовое Зёрнышко

    На передову на передову - ви з дальнім прицілом щоб перемахав всіх руснявих ? Та він перший перчика  кулачку зажме і зрадить !
  • Рисовое Зёрнышко

    Придурок . Ну хоче назад в санаторій - то вкради велосипед чи гаманець і випишуть тобі направлення на відпочинок . А в кролика напевно всі дев'ять планет в один ряд , мачо дкебільний
  • На розмінування виродка
  • Інна

    І знову це кончене вийде і те саме зробе. Якщо один раз не вчить значить треба вже садити довічно. Або відрубати 🪓

keyboard_arrow_up