За кошти спонсора біля «Центру матері та дитини» облаштували світловий фонтан

За кошти спонсора біля «Центру матері та дитини» облаштували світловий фонтан
  • Біля Вінницької міської клінічної лікарні «Центр матері та дитини» завершили роботи з облаштування світлового фонтану. Побудували його за кошти спонсорів.

— На зібранні колективу лікарні вирішили створити світловий водограй на місці колишньої клумби. По-перше, щоб дорослі могли біля нього відпочити, а діти — розважитись. А по-друге, щоб у Вінниці — місті фонтанів — на один водограй стало більше. Але для цього проєкту кошти міської громади та лікарні ми не залучали. Гроші на будівництво фонтану та облаштування території надали спонсори та меценати, — каже директор «Вінницька міська клінічна лікарня «Центр матері та дитини» Володимир Присяжнюк.

Система роботи фонтана досить проста: вода циркулює по колу, фільтрується і знову чиста. Контролює процес монтажник Олександр Колосовський.

Відео дня

— Ємність фонтану розрахована на одну тону води. Ми набрали 800 літрів, але, в разі потреби, можемо долити. А через два тижні обов'язково будемо міняти воду на чисту, — каже Колосовський.

Зазначимо, що територію Центру оновлюють уже три роки. За бюджетні кошти зробили стоянку для авто відвідувачів закладу та жителів навколишніх багатоповерхівок. Згодом поставили лавки та створили зону відпочинку.

 

Читайте також:

Аномальна спека у зоопарку. Показали, як тварини рятуються від сонячних променів

Сьогодні вітаємо Ангеліну та Аркадія. Історія та прикмети 14 липня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up