З жовтня можна полетіти в Єгипет. Для вінничан відкривається новий чартер

З жовтня можна полетіти в Єгипет. Для вінничан відкривається новий чартер
  • На засіданні Державіа служби вирішили відкрити новий напрямок для польотів з Вінниці.
  • Містяни зможуть відправитися у сонячний Египет чартером від авіакомпанії «Роза вітрів».
  • Раніше стало відомо, що перевозитимуть пасажирів на повітряних суднах Airbus A320.

ТОВ «Авіаційна компанія «Роза вітрів» отримала право на чартерні міжнародні перевезення за маршрутом «Вінниця – Шарм-Ель-Шейх» з періодичністю два рази на тиждень.

Інформація про засідання комісії розміщена на офіційному сайті Державіаслужби.

Airbus A 320 авіакомпанії "Роза вітрів"Строк дії наданого права на чартерні перевезення з 30 жовтня 2016 року до 25 березня 2017 року.

Відео дня

Директор вінницького аеропорту «Гавришівка» Ярослав Мазурець розповів, що вартість та кількість вильотів залежить від туроператорів:

Ярослав Мазурець, директор вінницького аеропорту

— Організовує рейс український туристичний оператор Join Up! Очікуємо, що десь в середині жовтня вже стане відомо яка буде періодичність рейсів. Поки що була пропозиція раз на тиждень, по п’ятницях. Але якщо буде попит, то вильотів буде більше.

Також Мазурець розповів, що в жовтні закривається напрямок на Анталію, що пов’язано із завершенням сезону відпочинку в Туреччині.

Нагадаємо, що зараз з Вінниці можна полетіти в Ізраїль, Польшу (регулярні рейси) та Турречину (чартери).

Читайте також:

З вінницького аеропорту можна буде полетіти прямим рейсом до Єгипту

Аеропорт «Вінниця» прийме 16 рейсів з хасидами, які прилетять на Рош ха-Шана

Вінницький аеропорт: мрії та реальність

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Торонтуй

    Лыжи свои брать?

    Анонім reply Торонтуй

    які в Єгипті лижі? У нас в Вінниці вже не дуже поїздиш.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up