Юній вінничанці Валерії необхідне лікування в Китаї. Родині потрібна допомога

Юній вінничанці Валерії необхідне лікування в Китаї. Родині потрібна допомога

У цьому місяці Валерії із Вінниці виповниться 16 років. Та на жаль, весь цей час дівчина прикута до ліжка. Лікарі дають шанси на одужання, але допомогти нашій землячці можуть лише в Китаї та за великі для родити кошти.

До редакції звернулася мама Валерії Олена Дробинко. Жінка розповіла, що в клініці захворювань головного мозку міста Юнчен (Китай) відгукнулися лікарі, які зможуть допомогти її дочці. На лікування необхідно 14 тисяч 270 доларів. Такої суми в родини немає

Дівчинка самостійно не сидить і не ходить. За свої юні роки перенесла чотири операції на головному мозку. Лікарі поставили її діагноз: «д-з Гідроцефалія. Лівобічний тетрапарез. ДЦП».

Відео дня

— Лікувалися багато в Україні, але поки результатів немає. Для нас дуже важливо зараз процедура вживлення колагенових ниток в хребет, а також обколки для стимуляції кори головного мозку. Це все роблять тільки в Китаї. Тому ми просимо всіх небайдужих людей допомогти нам. Дівчинка хороша розумна, але повністю лежача, — розповіла мама Валерії.

Долучитися та допомогти можна перерахувавши гроші за наступними реквізитами:

  • Приват Банк 5168 7573 4393 6433 Дробинко Олена.
  • Приват банк 5168-7573 8498 5513.(долари) Дробинко Олена.

— Дуже соромно і незручно писати про це. Але дуже страшно дивитися кожен день на хвору дитину і помічати зміни в гіршу сторону. Страшно не намагатися дати шанс своїй дитині, — додає Олена Дробинко.

Нагадаємо, вінницькому військовому хірургу, який служив у зоні АТО, необхідна термінова операція.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • З.А.Глядач

    "На лікування необхідно 14 тисяч 270 доларів"

    Щось ду-уже невелика сума. І з якого це часу китайці стали лікувати краще,ніж,наприклад,ізраїльтяни чи кубинці?
  • l studio

    дай Бог здоровья вашему ребенку сил вам и терпения
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up