«Їдьте нахер і не заважайте», — Дорожній контроль до тих, хто просить не палитися, бо постріляють

«Їдьте нахер і не заважайте», — Дорожній контроль до тих, хто просить не палитися, бо постріляють
  • Активіст з «Дорожнього контролю» Роман Затайдух, записав емоційне відеозвернення до «найсміливіших».
  • В час, коли величезна кількість волонтерів, людей бізнесу, простих вінничан згуртувались навколо допомоги армії, є ті, що хвилюються — «якби чого не сталося».
  • Тому накипіло.

Вінничани-патріоти не припиняють роботи. Безліч людей бізнесу, підприємств, організацій, мешканців громади з готовністю допомагають армії, біженцям і містянам.

Пункти збору допомоги діють у 6-му ліцеї, в 31-й, 5-й школах, центрі «Гармонія» на Винниченка, у центрі «Квадрат» на Театральній. Через благодійний фонд «Подільська громада» збирають гроші для наших захисників, також за потреби будуть підтримувати і цивільне населення.

«Вінницька реберня» та «Карабас» безоплатно готують їжу для військових. Десятки вінничан бережуть спокій міста в лавах тероборони.

Відео дня

Але є ті, що допомагати не можуть, не будуть, не хочуть. Є ті, хто просто заважає.

Саме до них звернувся Роман Затайдух, волонтер, активіст і керівник «Дорожнього контролю».

— Їдьте нахер вже зараз, просто їдьте і не заважайте нам допомагати армії, — каже Роман Затайдух. — В мене друзі з Польщі, Німеччини формують буси, щоб переправити до нас допомогу, їхні жінки перетинають зараз кордон, щоб нам привезти ліки, рації і безліч різної допомоги, а ви, ті, хто тікає, мені дзвоните і розповідаєте: навіщо робите все це відкрито, адже до нас прийдуть і постріляють. Ми не зупинялись і зупинятись не будемо! Працювали і будемо працювати відкрито! Мені байдуже, якщо бачать, що роблю я і всі інші для підтримки армії.


Читайте також:

Вінничани мітингують в Гаазі, Брюсселі… і закликають допомогти Україні

На Вінниччині заборонили використання дронів та безпілотників

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Александр Кушнерёв

    Красавчик!
  • Tala Krypina

    Хтось від страху починає тікати , а деякі від страху починають діяти і захищати . Ви дієте і на таких як ви тримається Україна ) P.Sна вашому відео на задньому плані то я на машині під’їхала привезла мішок з пляшками)))і допомогала жінкам різати тканину на фітілі для коктейлю ))) Ми з вами які залишилися і будемо тримати опір загарбникам !
  • Аня Семенюра

    Так само думаю!
  • Наталья Требунская

    Все правильно сказано, молодець.

keyboard_arrow_up