Якби вчителька не забила на сполох. Хлопчика знайшли у закинутій вантажівці

Якби вчителька не забила на сполох. Хлопчика знайшли у закинутій вантажівці
Поліцейські повернули додому зниклого 8-річного хлопчика
  • Вчора, 15 вересня, поліцейські знайшли восьмирічного біля лікарні в кабіні від старої вантажівки.
  • Як з'ясувалось, школяр напередодні ввечері після конфлікту з матір’ю пішов з дому. 

Близько 11.00 години на спецлінію 102 надійшло повідомлення від старости одного з населених пунктів Ямпільської громади про зникнення восьмирічного хлопчика.

— Заявник розповів, що малий пішов з дому напередодні ввечері після непорозуміння з матір’ю. Коли вранці неповнолітній не з’явився у школі, його вчителька звернулась до старости, аби він допоміг з’ясувати причини відсутності учня, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

На пошуки зниклої дитини задіяли ювенальних поліцейських місцевої поліції, дільничного офіцера, який обслуговує населений пункт та слідчо–оперативну групу поліції.

Відео дня

Працівники поліції перевіряли дитячі майданчики, оглядали закинуті будинки, вулиці, лісопосадки, усі місця, де міг знаходитись хлопчик. Через дві годину пошуків поліцейські знайшли малолітнього поблизу лікарні в кабіні від старої вантажівки.  

Працівники поліції відразу доставили хлопчика до лікарні, аби його оглянули медики. Наразі стан  здоров’я розшукуваного задовільний, він перебуває під наглядом медичних працівників.

Поліцейські встановили, що родина перебуває на обліку, як така, що опинилась у складних життєвих обставинах. Інформація відносно дитини та її сім'ї направлена для подальшого розгляду  у межах компетенції до служби у справах дітей .

За неналежне виконання обов’язків щодо виховання сина на матір хлопчика поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками чи особами, що їх заміняють, обов’язків по вихованню дітей». За таке правопорушення передбачено штраф.

 

Читайте також:        

Розбили вікно, приснули газом та забрали 200 тисяч. Подробиці зухвалого пограбування

Гучне затримання у центрі Вінниці. КОРДівці зловили торговця метадоном

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Светлана Лещук

    А мама ,що робила всю ніч ,спала?
  • Наталия Кирищук

    В такому віці ще боятись повинен а не характер показувати

    Наталия Кирищук reply Наталия Кирищук

    Лариса Панібратюк маму свою а не показувати характер ще до підліткового віку

    Лариса Панібратюк reply Наталия Кирищук

    Наталия Кирищук кого боятись?
  • Олег Каськов

    В восьмирічного гі.нюка вже "конфлікти" з матір'ю? Потрібно влаштувати ще один конфлікт-його дупи з різочкою. Або з ремінцем...

    Юля Жученко reply Олег Каськов

    Олег Каськов ви ж не знаєте що за матір і який конфлікт!
    Коли мій батько мене лупцював ні за що, бо просто прийшов п'яний і шукав де б це випустити пар, я теж тікала... а що, сидіти і чекати до якого рівня знущання дійде?

keyboard_arrow_up