Гучне затримання у центрі Вінниці. КОРДівці зловили торговця метадоном

Гучне затримання у центрі Вінниці. КОРДівці зловили торговця метадоном
  • ​​​​​​Оперативники з залученням бійців спецпідрозділу КОРД затримали 45-річного злочинця, який продавав заборонений лікарський засіб метадон.
  • Кілька місяців поліцейські документували протиправні дії раніше судимого за наркозлочини та затримали його одразу після чергового продажу таблеток у центрі Вінниці.

Протиправні дії 45-річного жителя міста Калинівка поліцейські документували кілька місяців та здійснювали оперативні закупівлі. За словами начальника Вінницького районного управління поліції Віталія Курчика, затриманий має судимість за злочини, пов‘язані з незаконним зберіганням та збутом наркотичних засобів та психотропних речовин.

Відео дня

Вилучене направили на експертизу.  

— Зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу — тримання під вартою, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за другою частиною статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

За такий злочин передбачено до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. 

 

Читайте також:

Смертельна ДТП біля Вороновиці: не розминулися Камаз та мікроавтобус

Пожежа в кафе «Vinnytsia Food Market» в центрі Вінниці. Що відомо?

На Чорновола водій на BMW протаранив маршрутку №17-А (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Надія Копина

  • Maksas Kulikovskis

    Это стадо необходимо было для задержания или так, чисто для картинки?

keyboard_arrow_up