Як виключатимуть світло сьогодні? Графік від Вінницяобленерго на 9 грудня

Як виключатимуть світло сьогодні? Графік від Вінницяобленерго на 9 грудня
  • Сьогодні, 9 грудня, у Вінницькій області згідно з доведеної граничної величини споживання електричної потужності з 6.00 до 24.00 задіяли обмеження електроспоживання.

Як повідомляє «Вінницяобленерго», залишається актуальна можливість відхилень виконання графіку для перемикань між чергами у часі на 20-30 хвилин.

1 черга. 00.00-02.00, 06.00-08.00, 10.00-14.00, 16.00-20.00
2 черга. 02.00-04.00, 06.00-10.00, 12.00-16.00, 18.00-22.00
3 черга. 04.00-06.00, 08.00-12.00, 14.00-18.00, 20.00-00.00

 

Відео дня

— В разі невідповідності годин відключень згідно графіка (понад 4 години, з урахуванням можливих відхилень) просимо споживачів сповіщати про це приватним повідомленням, вказуючи чітко назву населеного пункту, вулиці, номера будинку та години знеструмлення, —  йдеться у повідомленні.

Де шукати свій графік

Перегляд планових та аварійних відключень:

Отримання повідомлень про заплановане та фактичне відключення електроенергії:

Дізнатися, в якій черзі ваш будинок, можна за цим посиланням.

Прогноз алгоритму вимкнень запланований на першу декаду грудня:

Ракетний удар по інфраструктурі

5 грудня, нагадаємо, була масштабна ракетна атака по Україні. У матеріалі зібрана вся актуальна інформація від початку до закінчення тривоги.

— Станом на 8 грудня через пошкодження під час ракетних ударів електростанцій та високовольтної мережі, в системі зберігається значний дефіцит електроенергії, — повідомляє Укренерго.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст

Для обленерго доведено ліміти споживання електроенергії. Вже зранку в кількох областях перевищено ліміти споживання і застосовано режим аварійних відключень. Для отримання точної інформації по окремому регіону рекомендуємо стежити за повідомленнями операторів системи розподілу (обленерго).

Ситуацію ускладнюють погодні умови: в багатьох регіонах на заході країни мороз, дощ зі снігом та сильні пориви вітру спричиняють обледеніння проводів та їх пошкодження.

Наразі найскладніша ситуація зберігається в східному регіоні – ввечері ворог знову піддав масованому артилерійському обстрілу кілька районів. Там, де дозволяє ситуація, проводиться обстеження стану електромереж. Після отримання допуску від військових будуть розпочаті ремонтні роботи.

Цілодобово тривають аварійно-відновлювальні роботи в Київській та Одеській областях. В м.Одеса триває процес заживлення побутових споживачів за резервними схемами.

— Це вимушений крок, застосований для збереження балансу в енергосистемі. Залежно від того, як буде відновлюватись виробництво електроенергії, ліміти на її споживання теж будуть змінюватись, — йдеться у повідомленні.

У зв’язку з періодичними обстрілами критичної інфраструктури, нагадаємо, оселі звичайних громадян залишаються без світла, води та тепла. У таких випадках важливо підготуватись та сформувати запаси медикаментів, їжі, води та інших речей, поки ситуація не стабілізується.

Також розповідаємо, про шість способів, як зарядити мобільний телефон та що має зробити кожен вінничанин

 

 

Читайте також:

Як під час користування генератором уникнути отруєння чадним газом: поради МОЗ

Зима близько. у Мінрегіоні нагадали, що має зробити кожен вінничанин

Якщо вимкнули світло. Шість способів, як зарядити мобільний телефон

Вінничан закликають зарядити телефони. що робити, якщо зникне сигнал мобільного оператора

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Руслана Рудникова

    На 4 години і 30 хвилин!!!
  • Next

    Ці графіки з самого початку НЕ виконуються, а ті хто їх створює і оприлюднює брехуни і прилаштуванці, які отримують дармову зарплату.

keyboard_arrow_up