Як ви зігріваєтеся, поки немає опалення? Що кажуть вінничани

Як ви зігріваєтеся, поки немає опалення? Що кажуть вінничани
  • Поки батареї в наших квартирах та будинках залишаються холодними, ми запитали перехожих вінничан, як вони зігріваються
     

 

Людмила (35), юридична галузь:
— Удома тепло, тому що у нас автономне опалення. А ось на роботі сидимо прямо в пальто, багато ходимо. Сподіваюся, що попереду ще буде бабине літо і хотілося б, щоб була тепла зима. Але за великим рахунком зараз економить весь світ, тому і нам слід так робити.

Павло (41), працівник Центрального парку:
— Нас зігріває індивідуальне опалення. Але іноді і трохи порухатися не стане зайвим. Не дуже приємно, що на вулиці вже холодає, а батареї у людей холодні. Деякі через це реально мерзнуть, хворіють, скаржаться. Вмикати опалення потрібно вже зараз.

Валентина (67), пенсіонерка:
— Живу в приватному будинку і користуюся піччю. Мене гріють дрова, які в ній горять. Раніше ж газу не було і люди виходили з положення саме завдяки дровам. Багато хто навіть зараз користується печами, а не газом, тому що дешевше виходить.

Петро (69), двірник:
— Я звик перебувати в холоді. Светр одяг і відразу стало нормально. Дружина любить тепло, тому грітися їй доводиться від мене. А опалення у нас завжди вмикають вчасно. Взимку вдома дуже тепло, не хворіємо, як то кажуть. Не зможу навіть нікого назвати, хто скаржиться на холод. Усіх все влаштовує.

Алла (46), безробітна:
— Через опалення я навіть з сусідкою посварилася. Я живу на дев'ятому поверсі і перед опалювальним сезоном мені потрібно спускати з батарей повітря. Але, щоб це повітря вийшло, мені потрібно злити 40 відер води. Тому я сказала їй, щоб вона поки що тепло вдягалася і сиділа вдома. Наразі вмикаємо кондиціонер і гріємося.

Олександр (20), студент:
— Займаюся кроссфітом і мені нормально. А поза тренуваннями доводиться тепло
вдягатися. Опалення вмикають явно із запізненням. На вулиці ж холодно вже.
Деякі скаржаться, що мерзнуть. Якби це залежало від мене, я б ще пару тижнів
тому дав тепло в батареї.

Тетяна (28), викладач:
— Мої діти люблять холод. А щоб відчувати себе комфортно, їм досить 18-20 градусів тепла. Потрібну температуру підганяємо за допомогою кондиціонера. А взагалі вже пора вмикати центральне опалення, адже за правилами, якщо середньодобова температура нижче 10 градусів, то повинні вмикати. Але чомусь цього ще не зробили.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • З.А.Глядач

    "Але, щоб це повітря вийшло, мені потрібно злити 40 відер води."

    То,через таких тупих і ледачих скотиняк і мерзнуть люди. Бо якщо в голові нічого немає,то і 140 відер не допоможуть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up