Як ви ставитеся до ремонтів у місті під час війни? Ми запитали вінничан

Як ви ставитеся до ремонтів у місті під час війни? Ми запитали вінничан
Ремонт у Центральному парку
  • У Вінниці зараз проводять чимало реконструкцій. Ремонтують тротуари, замінюють елементи благоустрою, оновлюють парк. Ми попросили містян поділитися своїми думками з цього приводу — наскільки це доречно за нинішніх умов.

Ви також можете поділитися думками з цього приводу за посиланням. П'ять відповідей з цього опитування ми опублікуємо у наступному випуску газети RIA.

Світлана Рулько

— Негативно ставлюся! Доробляйте ремонти там, де почали до війни і не завершили (Батозька). А ще думайте, що до міста переїхало багато переселенців і є потреба не в одній школі. В нас вони переповнені були в 1,5 раза, та ще й не всі мають укриття. 

Світлана Єгорова

— Таке марнотратство лише обурює. Коли на асфальти, сміттєві урни, лавки витрачаються десятки мільйонів, а в цей час мер з гордістю звітує, що для військових прийнято рішення виділити лише 5 млн на мавіки і в «Прозоро» взагалі немає про це жодного слова… Чи це не знецінення життів тих, хто для нас усіх виборює перемогу?

Відео дня

Богдан Плахотнюк:

— Думаю не все так просто, багато об'єктів ремонтується з міжнародними грантами та іншою допомогою. Тобто, якщо не будуть будувати, це не значить, що кошти підуть на військо. А так хоч якесь життя і розвиток жевріє в місті.

Максим Бойко

— Реконструкція має бути тільки після перемоги! Зараз це зовсім не на часі.

Алла Миронів

— Переселенцям потрібне житло, робота. Дітям переселенців потрібні садочки і школи. А все решта потрібно владі, щоб красти.

Олена Осення

— Благоустрій — це добре, але в мирний час. Зараз є потреби важливіше. Хлопцям на війні потрібен одяг, зброя, техніка. Багато людей залишилось без домівок, потребують допомоги. І взагалі — попереду зима. Що наша влада зробила для того, щоб вона не була така важка як попередня?

Читайте також:

Чи багато ви знаєте про ремонти та реконструкції Вінниці (ТЕСТ)

У Центральному парку роблять ремонт. Що там змінюють і скільки це коштує

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (83)
  • Валентина Васильковська

    Якщо не будувати то з чого будуть кормити свої сім'ї ті робітники які не на фронті, а зайняті на цих роботах? Але має бути міра в витратах на благоустрій.
  • Sergey Nabokov

    Самим потрібно робити ремонт, бо за нас ніхто не зробить, як я розумію. Закупимо інструмент на тому ж https://yato24.com.ua/ua/ і будемо працювати

  • Наталія Іванівна Павловська

    Справа хороша,але ж її обов'язково зганьблять відмиванням грошей,збагаченням чиновників. А за вікном ВІЙНА😥
  • Karpova Olga Karpova Olga

    Реконструкція і ремонт завжди доречні, дуже правильно!

    Ірина Чорна reply Karpova Olga Karpova Olga

    А що Ви скажете про людину, в будинку якої горить кімната, а вона починає фарбувати паркан? Фарбує паркан в той час, коли її діти з останніх сил гасять пожежу з допомогою сусідів.

keyboard_arrow_up