Незважаючи на те, що це фестиваль вуличної їжі, тут можна спробувати такі страви, які подають у ресторанах. Наприклад, мідії з вином чи свинину, яку вигодовували на іспанських полях. Але їжу тут можна знайти на будь-який смак та гаманець.
Найбільші черги зібралися так званими афробургерами. Їх роблять з чорною булочкою та величезною котлетою. Ще кілька десятків людей чекали, поки приготують чебуреки. З м'ясом, сиром, кількома видами сирів у одному чебуреку.
Равликів та мідій з соусами можна посмакувати з вином. Тайська лапша, японські смажені пельмені, італійські равіолі з соусом та травами, алкоголь від Jack Daniels, Jägermeister, Jose Cuervo — все це можна спробувати і завтра, 8 жовтня.
Печиво Чуррос за іспанським рецептом (коштує 45 гривень) вам зроблять з ягодами або карамеллю.
Який же фестиваль вуличної їжі без хот-догів? Сьогодні їх готують на... "Запорожці".
Хлопці з Києва пропонують крем-мед. Ціна близько 120 гривень за баночку. Цей мед роблять з ягодами Годжі, кокосом, малиною, обліпихою...
Читайте також: Що і за скільки можна з’їсти та випити на «Vinnytsia Food Weekend»
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 16 від 16 квітня 2025
Читати номер