Як працює та що пропонує завод металочерепиці та металопрофілю Gepard у Вінниці (Новини компаній)

Як працює та що пропонує завод металочерепиці та металопрофілю Gepard у Вінниці (Новини компаній)

Завод «Гепард» - стабільний виробник металочерепиці та профнастилу, який динамічно розвивається протягом останніх 14 років. Українська компанія відмінно зарекомендувала себе на внутрішньому ринку покрівельних матеріалів. Вона займається виготовленням та продажем продукції з 2005-ого року.

Для виробництва покриття для дахів використовується якісна сталь відомих брендів - ARCELOR, THYSSEN, DONGBU. Якщо проаналізувати обсяги реалізації металопрокату за останні роки, то можна із впевненістю сказати, що GEPARD є лідером продаж на території трьох областей - Хмельницької, Вінницької та Житомирської.

В 2010-ому році компанією було здійснено оновлення власного виробництва. Завод закупив нове сучасне обладнання. Його постачальником став концерн Concept Stal.

Сьогодні український виробник пропонує клієнтам придбати повну комплектацію для покрівлі та фасаду будинку, об'єкту промислового призначення. Компанія може похвалитися широким асортиментом продукції високої якості доступної цінової категорії.

В Гепард Вінниця пропонують купити:

  • металочерепицю та металопрофіль;
  • аксесуари для покрівлі (різні за призначенням) та самонарізи;
  • водостоки пластикові та утеплювачі;
  • стінові та покрівельні сендвіч-панелі;
  • бітумну та керамічну черепиці;
  • фальцеву та м'яку покрівлі;
  • штахетні паркани та мансардні вікна;
  • горищні драбини Fakro.

З моменту заснування фірми пройшло не так багато часу, але GEPARD вже сьогодні може констатувати прогресивну динаміку стрімкого зростання, збільшення обсягів виробництва та розширення асортименту продукції, що постачається на внутрішній ринок.

В даний час завод Гепард являє собою велику, впізнавану компанію з бездоганною репутацію. Будівельні фірми, що співпрацюють з заводом, можуть з упевненістю сказати, що в лиці «Гепарду» знайшли надійного, чесного та професійного партнера, який ніколи не підводить!

Головна мета заводу по виготовленню покриттів для дахів - запропонувати високоякісні матеріали, що здатні задовольнити вимоги найвибагливішого покупця та прослужити йому не одне десятиріччя.

Ми пропонуємо європейський сервіс! Менеджери компанії радо проконсультують в індивідуальному порядку кожного зацікавленого клієнта, зроблять потрібні розрахунки та допоможуть укомплектувати будь-який будівельний об'єкт. Спеціалісти абсолютно безкоштовно здійснять всі необхідні заміри безпосередньо на місці.

Заявлена якість на товари «Гепард» на всі сто процентів відповідає вартості продукції, що реалізує завод. Ми дбаємо про те, щоб кожний клієнт, ні на хвилину, не засумнівався в правильності свого вибору та залишився задоволеним рівнем обслуговування.

Оцінити якість, зовнішній вигляд продукції, яку пропонує фірма GEPARD, можна за адресою - місто Вінниця, вулиця Гонти, 39а. Ми чекаємо на відвідувачів щодня, крім суботи та неділі, з 9 години ранку до 18 години вечора!

Завод металочерепиці та металопрофілю «Гепард»

Телефон: 067-412-02-51
Адреса:  м. Вінниця, вул. Гонти, 39 а
Сайт: gepard-company.com
E-mail: [email protected]
facebook.com/companygepard/
instagram.com/company_gepard/

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up