Вперше за 30 років. У першій міській лікарні оновлюють харчоблок

Вперше за 30 років. У першій міській лікарні оновлюють харчоблок
  • Оновлюють та оснащують харчоблок першої міської лікарні. У самому приміщенні вже утеплили стіни та цоколь, замінили дах, модернізували комунікації. Капітальних ремонтів тут не проводили 30 років.

Про це у фейсбук пише міський голова Сергій Моргунов. Він додає, що після завершення реконструкції тут готуватимуть на сучасному обладнанні — з дотриманням вимог системи якості НАССР. 

— Харчування у лікувальному закладі — це велика зона відповідальності. Адже мова про здоров’я людей. І робота працівників кухні також важлива поряд із медичною допомогою. Для харчоблоку передбачені аквадистилятори для очищення води, енергозберігаючі пароварильні апарати, електричні плити, машина для обробки овочів, м’ясорубка тощо, — каже Моргунов. — Будуть дотримані і вимоги чистоти та стерильності — встановлять дезінфекційну камеру, стерилізатор та бактерицидний опромінювач.

Міський голова зазначає, що модернізація медичних закладів — це комплекс дороговартісних рішень на найближче десятиліття, на які направлена Стратегія 3.0.

Відео дня

 

Читайте також:

Понад 600 нових випадків та 29 смертей. Дані по захворюваності на COVID в області

Понад 10 тисяч нових випадків та 442 смерті за добу: COVID статистика МОЗ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • vik n

    кошторис у студию .что сколько и по чем  .а так  есть пидизра что  по карманам положили грантоедские подрядчики моргуновия и что вс е это не просто  так.

keyboard_arrow_up